Αθλητισμός

Ο Αντετοκούνμπο με το 5ο τριπλ-νταμπλ της σεζόν οδήγησε τους Μπακς σε νίκη και στην Ιντιάνα (βίντεο)


Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι ακόμα μία φορά εντυπωσιακός πετυχαίνοντας το 5ο του φετινό triple double, οι Μπακς πέρασαν και από την Ιντιάνα, επικράτησαν των Πέισερς με 106-97 και συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή του NBA.

Όταν ξεκίνησαν θεαματικά δεν ήταν λίγοι όσοι πίστευαν πως κάποιοι στιγμή οι Μπακς θα... ξεφουσκώσουν. Ωστόσο τα «ελάφια» διαψεύδουν τους πάντες, καθώς πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Η αρμάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Έλληνα φόργουορντ σε μια ακόμα σπουδαία ημέρα, επικράτησαν και των Πέισερς μέσα στην Ιντιάνα με 106-97, συνεχίζοντας την επέλασή τους. Μια επέλαση που τους κρατάει στην κορυφή όχι μόνο της Ανατολής αλλά και συνολικά στο NBA με 43-14, ενώ στον αντίποδα οι Πέισερς έπεσαν στο 38-20, μένοντας όμως στην 3η θέση της Ανατολής.

Στα του αγώνα οι Μπακς ήταν αυτοί που πήραν από την αρχή το προβάδισμα ανεβάζοντας την διαφορά και στους 10 πόντους. Στο τρίτο δωδεκάλεπτο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και σε μεγάλο ποσοστό το κατάφεραν καθώς όχι μόνο μείωσαν, αλλά πέρασαν και μπροστά. Στο τέλος ωστόσο μίλησε και πάλι ο Γιάννης που με το 5ο του φετινό triple double, έδωσε την μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Greek Freak που πέτυχε 33 πόντους, μάζεψε 19 ριμπάουντ και έδωσε και 11 ασίστ και τον ακολούθησαν οι Μπρόγκντον μα 17 και Μίντλετον με 15. Για τους ηττημένους ο Μπογκντάνοβιτς που σε πολλά σημεία έβγαλε πολλά νεύρα, είχε 20, με τους Κόλισον και Σαμπόνις να ακολουθούν με 14.
https://www.youtube.com/embed/Ml9jYVnaGPs

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ