Κυβέρνηση

Οσο έχουν το θράσος να εμφανίζονται στη Μακεδονία τόσο θα τα «ακούν» - Αγρια αποδοκιμασία σε Τσακαλώτο στη Δράμα (βίντεο)


Για μια ακόμη φορά, πολίτες της Μακεδονίας, αποδοκίμασαν έντονα υπουργό και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω Συμφωνίας των Πρεσπών. Αυτή τη φορά στη Δράμα.

Στην εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος με θέμα «Η Ανάκαμψη της Οικονομίας και της Κοινωνίας στη μεταμνημονιακή εποχή», στην οποία μιλά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος πολίτες αποδοκίμασαν άγρια τον υπουργό Οικονομικών αλλά και τοπικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η παρουσία της αστυνομίας είναι έντονη και δεν επιτρέπεται στους διαμαρτυρόμενους πολίτες να πλησιάσουν το κτήριο του Επιμελητηρίου Δράμας όπου και διεξάγεται η εκδήλωση.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F1556726637882944%2Fvideos%2F314478219207442%2F&show_text=0&width=560

Υπό αστυνομικό κλοιό οι εκδηλώσεις σε Καβάλα και Κατερίνη

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Πέμπτη, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μίλησε υπό ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα.

Την ίδια περίπου ώρα, μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας 200 ατόμων υποδεχόταν τον Δημήτρη Τζανακόπουλο στην Κατερίνη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...