Αθλητισμός

Οργή Αλέφαντου: "Ποντένσε για γειτονιά, θέλω Στέλιο - Ρε Τσιμίκα, μία σέντρα! - Δεν ακούμπησε ο..."

«Μέτριος ο Ολυμπιακός. Έχει χάσει τη δύναμή του και τον τσαμπουκά του. Ο Ολυμπιακός είναι γεννημένος νικητής, δεν είναι ομάδα να τρώει φάπες. Τώρα τέχνη, πασούλες, ωραία μπάλα λένε, αλλά δεν νικάει εύκολα. Χάνει το πρωτάθλημα με πολλούς βαθμούς, μένει έξω από την Ευρώπη από μια ομάδα που σας το είχα πει από το πρώτο ματς, δεν είναι μεγάλη ομάδα, δεν είναι να σε τρομάξει, είναι μόνο μια εργατική ομάδα. Αν χάσει και το Κύπελλο, δεν θα τρώγεται με τίποτα.

Και όταν λέω έχει χαθεί ο τσαμπουκάς, δεν εννοώ να παίζεις ξύλο και να τρως κόκκινη. Όχι. Ποδοσφαιρικό τσαμπουκά εννοώ πάντα, να πηγαίνεις πρώτος στη μπάλα, να πηγαίνεις πιο γρήγορα από τους άλλους στη μπάλα, να τη δίνεις γρήγορα και να φεύγεις μπροστά, να μπουκάρεις για το γκολ.

Τα σέντερ μπακ σε κάθε ματς είναι πηγή κινδύνων, ένα λάθος θα το κάνουν που θα στοιχίσει. Σε κάθε ματς τρώει γκολ ο Ολυμπιακός από παίκτη αφύλακτο στην καρδιά της περιοχής. Ο προπονητής δεν το βλέπει αυτό το πράγμα; Και τι κάνει για να το διορθώσει; Πώς το δουλεύει;

Κάτι επίσης που χρεώνω στον προπονητή. Δεν βλέπω έναν παίκτη βελτιωμένο. Όταν πήγα στον Ολυμπιακό έβαζα τον Αμανατίδη να χτυπάει τη μπάλα στον τοίχο έξτρα προπόνηση, από κοντά και από μακριά, για να διορθώσει την πάσα του. Του είχα πει ότι είναι γρήγορος, ότι είναι καλός αμυντικός, αλλά έπρεπε να φτιάξει οπωσδήποτε τη μεταβίβασή του. Και το έφτιαξε.

Φέτος στον Ολυμπιακό δεν βλέπω έναν παίκτη βελτιωμένο. Δεν έπρεπε να έχει βελτιωθεί ο Τσιμίκας; Τι είναι αυτό το πράγμα, να μην μπορεί να περάσει μία σέντρα.
Ο Γκερέρο και ο Χασάν και ο Ποντένσε τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Χασογκόληδες. Ρε Ποντένσε θα βάλεις κάνα γκολ; Τις ντρίμπλες αυτές που κάνεις είναι για να εντυπωσιάζονται σε παιχνίδι στη γειτονιά. Περισσότερο θα προτιμούσα τον Στέλιο Γιαννακόπουλο που δεν έκανε πολλές ντρίμπλες αλλά τα γκολ τα έχωνε.

Και κάτι ακόμα. Ο Μασούρας μου άρεσε, δείχνει προσόντα. Γιατί τον άφησε έξω για να παίζει συνεχώς ο Ζιλ Ντίας με το που ήρθε στον Ολυμπιακό; Δεν μου άρεσε πάλι ο Ζιλ Ντίας. Ο Μασούρας ήταν καλύτερος.

Αυτά τα λέω με αγάπη διότι ο πρόεδρος πήρε 20 παίκτες στον προπονητή αλλά ο Ολυμπιακός δεν πάει καλά. Ο Ολυμπιακός δεν πάει καλά, για Ολυμπιακό μιλάμε που έχει σαρώσει τους τίτλους και έπαιζε με τα μεγαθήρια στο Τσάμπιονς Λιγκ και νίκαγε στο Καραισκάκη. Επιτρέπεται να τρως γκολ από αυτή τη Ντιναμό στο τελευταίο λεπτό στο Καραϊσκάκη και να σου το κάνει 2-2;

Και η αλλαγή του Φορτούνη δεν μου άρεσε. Μπήκε ο Νάτχο και δεν ακούμπησε. Ο Φορτούνης ήταν καλός.

Pagenews.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...