Αθλητισμός

Ολυμπιακός: «Ντου» Μαρινάκη και οργανωμένων στα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό - «Νιώθουμε ντροπή - Θα έπρεπε να είμαστε ατσάλι και σήμερα δεν ήμασταν»

Το αφεντικό των «ερυθρόλευκων» έντονα δυσαρεστημένος, από έναν αποκλεισμό που ούτε αυτός μπορούσε να φανταστεί βρέθηκε μετά την λήξη του αγώνα στα αποδυτήρια και... πέρασε το μήνυμα της απογοήτευσης και προς τους παίκτες.

«Κόντρα στον ασύμμετρο και λυσσαλέο πόλεμο, εμείς θα έπρεπε να είμαστε ατσάλι. Και σήμερα δεν ήμασταν. Δεν χωράει καμία άλλη συζήτηση. Θα έπρεπε να μπούμε και να προκριθούμε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε» είπε αρχικά ο κ. Μαρινάκης και συμπλήρωσε: «Η διοίκηση και ο κόσμος νιώθει ντροπή. Ξέρουμε τι συμβαίνει και για αυτό έπρεπε να ήμασταν ατσάλι και αυτό που έγινε, δεν συνάδει με την ιστορία του Ολυμπιακού».

Εκτός του ηγέτη του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια βρέθηκε και αντιπροσωπεία των οργανωμένων.

Οι τελευταίοι εξέφρασαν τα παράπονα τους προς τους ποδοσφαιριστές, κάνοντας λόγο για μία νύχτα που δεν τιμά τον σύλλογο αγωνιστικά, καθώς ο σημερινός αποκλεισμός ήταν μία μεγάλη αποτυχία κι αφού έγινε η σχετική συζήτηση οι οπαδοί αποχώρησαν.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές