Κόσμος

Οι υποψήφιοι αγοραστές έπαιξαν ξύλο για μια κούπα - Δείτε το βίντεο

Σε τέτοιο σημείο μπορεί να φτάσει ο υπερκαταναλωτισμός των ανθρώπων. Μία κούπα ήταν αρκετή για όλη αυτή τη διαμάχη!

Πρόκειται για μια «ειδική» κούπα καφέ, σε σχήμα... πατούσας γάτας, η οποία κοστολογήθηκε στα 25 ευρώ.

Η πέτρα του... σκανδάλου / Φωτογραφία: TwitterΗ πέτρα του... σκανδάλου / Φωτογραφία: Twitter

Σύμφωνα με τη Daily Mail, εκατοντάδες Κινέζοι σχημάτισαν ουρές από τα ξημερώματα της Τρίτης, έξω από καταστήματα της αλυσίδας, προκειμένου να προλάβουν τη «γατο-κούπα».

Τότε όμως ξεκίνησαν και τα... παρατράγουδα.

Τα βίντεο της... φρενίτιδας

https://video.dailymail.co.uk/video/mol/2019/02/28/2222604251823097830/1024x576_MP4_2222604251823097830.mp4

Οπως φαίνεται σε πλήθος βίντεο που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, καθώς οι συλλεκτικές κούπες εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά, σε αρκετές περιπτώσεις οι πελάτες πιάστηκαν στα χέρια!

Σε ένα βίντεο εμφανίζεται ένας άνδρας και μια γυναίκα να παλεύουν για τουλάχιστον δυο λεπτά, προτού επέμβουν οι υπάλληλοι του καταστήματος, και σε ένα άλλο να σπάνε δεκάδες ποτήρια λόγω της «μάχης» ανάμεσα σε δυο γυναίκες.

Σε άλλη περίπτωση, στον καβγά πρωταγωνιστούν δυο άνδρες που διαγωνίζονται για το ποιος θα φτάσει πρώτος στο ταμείο!

Στα βίντεο που δημοσιεύτηκαν εμφανίζεται και μια γυναίκα να κλωτσά έναν άνδρα στα πόδια, μπροστά σε άλλους, τρομοκρατημένους πελάτες.

Δεκαπλασιάστηκε η αξία τους

Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά τα... «επεισόδια», άρχισαν να αναρτώνται δημοπρασίες στο eBay για τις συλλεκτικές κούπες, με την αξία τους να εκτοξεύεται στα 235 ευρώ!

Η Starbucks της Κίνας ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσουν να βγάζουν στην κυκλοφορία 1.000 «γατο-κούπες» την ημέρα, μέχρι και τις 3 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...