Πολιτική

ΝΔ για δηλώσεις Κατρούγκαλου: Πλήρης αυτογελοιοποίηση της κυβέρνησης κουρελού- Να πάνε όλοι μαζί για γκαζόζες

Για πλήρης αυτογελοιοποίηση της κυβέρνησης-κουρελού με αφορμή τις δηλώσεις Κατρούγκαλου κάνουν λόγο πηγές της ΝΔ.

Σύμφωνα με τις πηγές της ΝΔ η καταγέλαστη δήλωση του κ. Κατρούγκαλου ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτονται, λέει, να μην ψηφίσουν κάποιες από τις δικές τους συνταγματικές προτάσεις, από φόβο μήπως τις ψηφίσει και η ΝΔ, θα μείνει στην Ιστορία ως μνημείο κοινοβουλευτικού αυτοεξευτελισμού: Είναι η πρώτη φορά που μια κυβέρνηση όχι μόνον ομολογεί ότι θα χάσει τις επόμενες εκλογές, αλλά ότι ο αντίπαλός της θα έχει και την αυτοδυναμία.

Για να ολοκληρωθεί η πλήρης αυτογελοιοποίηση της κυβέρνησης-κουρελού, προτείνουμε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θα καταψηφίσουν τις προτάσεις τους, να πάνε μετά, όλοι μαζί, και για γκαζόζες αναφέρουν πηγές προσκείμενες της ΝΔ.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τη σκέψη που αποκάλυψε μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο κ. Γιώργος Κατρούγκαλος για να αποτραπεί ένα τέτοιο ανοικτά υπαρκτό ζήτημα είναι να μην ψηφίζουν όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ (!) ώστε να μην πάρει και στις δύο ψηφοφορίες 180 ψήφους και να χρειάζονται 180 ψήφους στην αναθεωρητέα Βουλή! Χαρακτηριστικά ο κ. Γιώργος Κατρούγκαλος ανέφερε «μας εξαναγκάζουν αν κάνουμε πράγματα που από άλλες συνθήκες θα αξιολογούνταν αλλιώς ως μη συμβατά…».

Πηγές της ΝΔ απαντούν ότι η συνταγματική μοχθηρία του ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται και ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο θα συνιστά συνταγματικό αυτοεξευτελισμό. «Αν το αντέχουν χαλάλι τους» λένε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...