Πολιτική

Ο Μπογδάνος ισοπεδώνει την πολιτική ορθότητα: «Το πολίτευμα κινδυνεύει από την ιερά εξέταση των νεοκομμουνιστών»

Πόλεμο άνοιξε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλώσεις φωτιά που περιγράφουν την σημερινή κατάσταση ενοχλούν πολλούς και τρομάζουν ακόμα περισσότερους.

Μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης να μην είναι τελικά υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος τοποθετήθηκε για πρώτη φορά μέσω twitter προκειμένου να κάνει το δικό του σχόλιο για την εξέλιξη.

«Για αρχή: Το πολίτευμα κινδυνεύει από την πολιτική ορθότητα-ιερά εξέταση των νεοκομμουνιστών, από τους και καλά φιλελεύθερους που δίνουν γην και ύδωρ στους μαδουριστές, από τα δελτία που γλείφονται με τον πρωθυπουργό, από τις Θάνου. Όχι απ´το βιτριολικό χιούμορ ενοχλητικών φωνών», έγραψε ο κ. Μπογδάνος στο Twitter.

Περισσότερα αίσθηση, ωστόσο, προκαλεί μια απάντησή του σε σχόλιο χρήστη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης κάτω από την ανάρτησή του. «Εσύ είσαι το βιτριολικό χιούμορ? Για να ξεπλύνεις τη μ… με την ΕΡΤ λες νταξει τι να κάνω....θα πω μια δεύτερη μ…!!!», σχολίασε κάποιος, με τον δημοσιογράφο να απαντά: «Μ… όντως το τανκ. Α-7 θέλει το ραδιομέγαρο. Αλλά τα έχουμε αποσύρει», αναφερόμενος στα βομβαρδιστικά Α-7, τα οποία έχουν αποσυρθεί εδώ και κάποια χρόνια.

Σημειώνεται πως ο κ. Μπογδάνος συμπεριλαμβανόταν στα ονόματα των δημοσιογράφων που επρόκειτο να ριχτούν στη μάχη των εκλογών με τα γαλάζια ψηφοδέλτια. Ωστόσο στην Πειραιώς αποφάσισαν να μην τον συμπεριλάβουν τελικά με αφορμή το σχόλιό του σε οπαδό της Χρυσής Αυγής που σχολίασε ανάρτηση του στο twitter για την ΕΡΤ, ζητώντας ούτε λίγο ούτε πολύ τανκ στο ραδιομέγαρο. «Ψηφίστε σωστά και το έχουμε», ήταν η απάντηση του δημοσιογράφου.

«Δεν θα είναι υποψήφιος. Τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές από τη ΝΔ», είχε δηλώσει προ ημερών η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.

Μετά το θόρυβο που είχε προκαλέσει ο διάλογος του δημοσιογράφου στο twitter με το χρήστη, ο οποίος στο προφίλ του είχε τη σβάστικα, ο κ. Μπογδάνος είχε προσπαθήσει να δικαιολογηθεί με το επιχείρημα ότι απλώς συνέστησε σε έναν χρυσαυγίτη να ψηφίσει ΝΔ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές