Κόσμος

Μικρούλα συγκινείται όταν γνωρίζει για πρώτη φορά το ξαδερφάκι της (βίντεο)

Συνήθως, η πρώτη συνάντηση του μεγαλύτερου παιδιού με το νέο μέλος της οικογένειας αγχώνει τους γονείς γι΄αυτό και φροντίζουν να προετοιμάσουν το παιδί τους πολύ καιρό πριν για την άφιξη του νεογέννητου.

Ακόμα και όταν τα σημάδια δεν είναι πολύ ευνοϊκά ευελπιστούν ότι όταν έρθει η στιγμή της πρώτης γνωριμίας, όλα θα πάνε καλά. Γι΄αυτό και οι ειδικοί συμβουλεύουν τους γονείς που περιμένουν δεύτερο παιδί να ξεκινήσουν τις συζητήσεις με το πρώτο παιδί τους σχετικά νωρίς τονίζοντας τα θετικά του να είναι ο μεγάλος αδελφός ή αδελφή.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως, το νεαρό κοριτσάκι δεν γνωρίζει το αδελφάκι αλλά το ξαδελφάκι του. Κάθεται στην πολυθρόνα, και περιμένει να πάρει αγκαλιά το μωρό. Από τη συγκίνησή του δεν αντιδρά καν.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο.

https://youtu.be/QK7gZvKf8Fs

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...