Κοινωνία

Μητέρα 15χρονης: «Μου ζητούσε να αλλάξουμε περιοχή» - Το χρονικό της εξαφάνισης

Αγωνία για την 15χρονη καθώς τα στοιχεία που έρχονται στο φως προκαλούν ανησυχία για την τύχη της.

«Δεν ξέρω αν είχε κάποιον σύντροφο, δεν ξέρω αν μίλαγε με κάποιον στο facebook», λέει η μητέρα της
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 15χρονης που εξαφανίστηκε από τα Οινόφυτα Βοιωτίας το μεσημέρι της Δευτέρας.

Πιο συγκεκριμένα, η ανήλικη μαθήτρια, έφυγε από το σχολείο τη Δευτέρα το μεσημέρι και έκτοτε αγνοείται.

Η μητέρα της 15χρονης αναφέρει ότι η κόρη της έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό της στο facebook και δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν από τους οικείους της, ενώ κανένας από τους συμμαθητές της δεν γνωρίζει κάτι.

«Δεν ξέρω αν είχε κάποιον σύντροφο, δεν ξέρω αν μίλαγε με κάποιον στο facebook», λέει η μητέρα της.

Η μητέρα της 15χρονης μαθήτριας της γ' γυμνασίου, υποστήριξε ότι απευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα και ο αξιωματικός υπηρεσίας μίλησε με τη διευθύντρια του σχολείο και έπειτα από έρευνα της διευθύντριας, μία φίλη της 15χρονης, υποστήριξε ότι η κοπέλα είχε επικοινωνία με έναν ψηλό και μελαμψό άντρα. Ωστόσο δεν υπάρχει καμία άλλη πληροφορία σχετικά με το ποιο είναι το όνομά του, πού μένει ή η ηλικία του.

Η μητέρα υποστήριξε ακόμα ότι δεν είχε καταλάβει αν η κόρη της είχε κάποια ανησυχία, ωστόσο παραδέχθηκε ότι πάντα ήταν «κλειστό» παιδί, κλεινόταν στο δωμάτιο της και άκουγε μουσική ή ασχολούταν με το facebook και το Instagram, αλλά πρ' όλα αυτά, η μητέρα υποστήριξε ότι η κόρη της πάντα της μιλούσε.

Ακόμη η μητέρας της 15χρονης παραδέχτηκε ότι η κόρη της τα τελευταία δύο χρόνια, της ζητούσε να φύγουν από την περιοχή όπου έμεναν γιατί στην ανήλικη κοπέλα δεν άρεσε ο κόσμος,

Η μητέρα παραδέχτηκε, επίσης, ότι η κόρη της δεν είχε φίλες και ότι συνήθιζε να συχνάζει στην καφετέρια που δούλευε η μεγαλύτερη αδερφή της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...