Αθλητισμός

«Μην τα παρατάς ποτέ»- Το συγκινητικό βίντεο που είδαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ πριν τον τελικό (βίντεο)

Το δυνατό μήνυμα " Μην τα παρατάς ποτέ" προώθησε ο ΠΑΟΚ πριν τον αγώνα για τον τελικό του κυπέλλου μέσα απο βίντεο που προβλήθηκε στους παίκτες.

Ο ΠΑΟΚ λίγο έλειψε να πετύχει μια τεράστια έκπληξη στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ Ανδρών 2018-19 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, παρόλο που στην αρχή του ματς βρέθηκε να χάνει ακόμη και με 19 πόντους διαφορά (8-27). Ωστόσο, οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου γύρισαν το παιχνίδι, προηγήθηκαν σε ένα σημείο του ματς, το οποίο έχασαν (όπως και τον τίτλο) στις λεπτομέρειες.

Η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ κοινοποίησε το βίντεο που παρακολούθησαν οι παίκτες πριν τον τελικό στα «Δύο Αοράκια», στο οποίο κεντρικό πρόσωπο είναι ο Στέλιος Μαλακόπουλος, ο οποίος σε ηλικία 19 ετών είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, με συνέπεια των ακρωτηριασμό των κάτω άκρων του. Η αγάπη του για τον αθλητισμό και τη ζωή τον έκαναν να μην εγκαταλείψει την προσπάθεια και στα χρόνια που ακολούθησαν κατέκτησε μετάλλια στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου.

Μάλιστα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook: «Αυτά τα… εσωτερικά βίντεο, είθισται να έχουν αξία και να δημοσιοποιούνται, μετά την κατάκτηση ενός τίτλου. Εδώ όμως, έχουμε μία ιδιαίτερη περίπτωση. Για αυτό και σας παρουσιάζουμε το βίντεο που είδαν –πριν ξεκινήσει ο τελικός- οι παίκτες του ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι η υπερπροσπάθεια της ομάδας ολόκληρης έφτασε πολύ κοντά στο τρόπαιο, όχι όμως και στην κατάκτησή του.

Η δημοσιοποίηση του βίντεο γίνεται, για να ευχαριστήσουμε με αυτό τον τρόπο τον Στέλιο Μαλακόπουλο, ο οποίος λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για το Ντουμπάι όπου αγωνίζεται σήμερα με στόχο το παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις μήκος) συμμετείχε με όλη του την καρδιά στα γυρίσματα και για μία ακόμη φορά μετέφερε την θετική του ενέργεια.

Ο βασικότερος λόγος όμως, είναι το μήνυμα που έστειλε το βίντεο στην ομάδα και πριν τον τελικό, αλλά στέλνει ακόμη και τώρα. Δεν τα παρατάμε ποτέ! Όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα».

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

https://youtu.be/uuftRfDS-os

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ