Κόσμος

Με σφραγίδα Καλάζνικοφ το νέο καμικάζι-Drone (BINTEO)

Ο κατασκευαστής του Ομίλου Kalashnikov Group σε συνεργασία με την εταιρεία Rostec, παρουσίασε την Κυριακή στην Νέα Έκθεση IDEX-2019 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ένα νέο καμικάζι drone υψηλής ακρίβειας, που ονομάζεται KYB UAV.

Το νέο όπλο είναι εξοπλισμένο με GPS, που του επιτρέπει να προσεγγίζει με ακρίβεια τους επίγειους στόχους, παρέχοντας μια μικρή κεφαλή για να στοχεύσει με συντεταγμένες.

"Αυτό είναι ένα πολύ ακριβές και αποτελεσματικό όπλο, το οποίο είναι πολύ δύσκολο να καταπολεμηθεί με τη χρήση παραδοσιακών συστημάτων αεράμυνας", δήλωσε ο Σεργκέι Τσεμέζοφ, επικεφαλής της Rostec.

"Το εκρηκτικό μπορεί να παραδοθεί στο στόχο ανεξάρτητα από το πόσο καλά κρυμμένος είναι. Λειτουργεί "ανεξάρτητα από κρυμμένα εδάφη, τόσο σε υψηλό όσο και σε χαμηλό υψόμετρο", πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την παρουσίαση στο περίπτερο Kalashnikov, το KYB drone μπορεί να ταξιδέψει με ταχύτητες 50-80 μίλια ανά ώρα και διάρκεια πτήσης έως και 30 λεπτά.

Ένα βίντεο δείχνει την απογείωση, την πτήση και την καταστροφή του στόχου με ένα KUB-BLA, μια μικρή παραλλαγή του KYB

https://www.youtube.com/watch?v=X_gvBPtF3HM

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ