Καιρός

Μετακίνηση μόνο με βάρκες στη Φοινικιά της Κρήτης – Ποτάμια οι δρόμοι (εικόνες, βίντεο)

Δείτε εικόνες και βίντεο

Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι στη Φοινικιά Ηρακλείου Κρήτης μετά τη δυνατή νεροποντή που έπληξε την πόλη, νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (07/02).

Τα προβλήματα έκαναν την εμφάνισή τους αμέσως μετά την ισχυρή βροχόπτωση με τα αυτοκίνητα να κινούνται με τεράστια δυσκολία στην περιοχή από την διασταύρωση Φοινικιάς – Μαλάδων και σε όλο το δρόμο προς τη Φοινικιά.

Ωστόσο για τους πεζούς οι δρόμοι ήταν παντελώς απροσπέλαστοι αφού κανένας ενήλικας ή παιδί δε θα μπορούσε να περπατήσει μέσα σε δρόμους – «λίμνες», χωρίς πεζοδρόμια και γεμάτους λακκούβες.

Όπως αποτυπώνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες του neakriti.gr, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με τεράστια δυσκολία και σε χαμηλές ταχύτητες αφού οι δρόμοι στη Φοινικιά θυμίζουν πλέον… Βενετία.

Από την πλευρά τους, οι κάτοικοι της περιοχής έχουν κρούσει πολλές φορές τον κώδωνα του κινδύνου. Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για τριτοκοσμικές καταστάσεις στην ευρύτερη περιοχή, με φόντο τις κακοτεχνίες στους δρόμους, την έλλειψη αποχετευτικών και ομβρίων δικτύων καθώς και την έλλειψη δημοτικού φωτισμού.

Δείτε εικόνες από τους πλημμυρισμένους δρόμους στην Φοινικιά 

https://youtu.be/M2HA41642jo

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ