Κόσμος

Μήνυση κατά Τραμπ από πρώην συνεργάτιδά του - Τον κατηγορεί ότι τη φίλησε παρά τη θέλησή της

Μια πρώην συνεργάτιδα του Ντόναλντ Τραμπ του έκανε μήνυση, υποστηρίζοντας ότι ο Αμερικανός πρόεδρος τη φίλησε χωρίς τη θέλησή της.

Η Αλβα Τζόνσον ήταν μέλος της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ, στην Αλαμπάμα. Στη μήνυση υποστηρίζει ότι στις 24 Αυγούστου 2016, στην Τάμπα της Φλόριντα, ο Τραμπ την άρπαξε από το χέρι, δεν την άφηνε και την φίλησε στην άκρη του στόματός της, επειδή αυτή πρόλαβε να γυρίσει λίγο.

«Το δια της βίας και ανεπιθύμητο φιλί ήταν βαθιά προσβλητικό για την Τζόνσον. Της προκάλεσε ψυχολογικό τραύμα, ταπείνωση, ντροπή, απώλεια αξιοπρέπειας και άλλα», ανέφερε η μήνυση. «Δεν το περίμενα ούτε το ήθελα. Ακόμη βλέπω τα χείλη του να πλησιάζουν το πρόσωπό μου», δήλωσε η γυναίκα στην Washington Post. «Αυτό δεν συνέβη ποτέ και έρχεται σε ευθεία αντίθεση με πολλαπλούς ιδιαίτερα αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες», ήταν η απάντηση της εκπροσώπου του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς.

Στη μήνυσή της η Τζόνσον υποστηρίζει ακόμη ότι έπεσε θύμα διακρίσεων, εργαζόμενη στην καμπάνια του Τραμπ, καθώς είναι μαύρη και την πλήρωναν λιγότερα από τους λευκούς συναδέλφους της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ