Κοινωνία

Λαμία: Ηλικιωμένη σώθηκε χάρη στις φωνές της!

Ο λόγος για μια ηλικιωμένη στη Λαμία, της οποίας τις κραυγές άκουσε μια γειτόνισσα και κάλεσε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Οι απεγνωσμένες φωνές μιας ηλικιωμένης γυναίκας αναστάτωσαν αργά το μεσημέρι της Τρίτης (12/2) γύρω στις 3:00’, την περιοχή στην οδό Θερμοπυλών στη Λαμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η άτυχη γυναίκα είχε πέσει μέσα στο σπίτι της και ανήμπορη να σηκωθεί καλούσε σε βοήθεια.

Μία νεαρή γειτόνισσα άκουσε πρώτη τις φωνές της ηλικιωμένης και ειδοποίησε αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, με έναν εξ αυτών να ανεβαίνει από διπλανό μπαλκόνι στο σπίτι της τραυματισμένης γυναίκας.

Διασώστες του ΕΚΑΒ κατάφεραν έτσι να φτάσουν κοντά στην ηλικιωμένη και με φορείο να τη μεταφέρουν στο ασθενοφόρο και από κει στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο τραυματισμός της ήταν αρκετά σοβαρός και για αυτό δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της και να ζητήσει μόνη της βοήθεια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...