Αθλητισμός

Κύπελλο Ελλάδος: ΑΕΚ vs Ατρόμητος για το πρώτο εισιτήριο που οδηγεί στους «4»

Οι ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας διεξάγονται αυτή την εβδομάδα.

Σήμερα, η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ατρόμητο (19:30, Cosmote Sport 1) και είναι το φαβορί για την πρόκριση, καθώς έχει «προίκα» και τη νίκη με 1-0 από το πρώτο ματς του Περιστερίου.

Ωστόσο, η «Ένωση» δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όπως φάνηκε και από το εντός έδρας ματς κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, τον οποίο δυσκολεύτηκε να νικήσει (2-1). Ο Μανόλο Χιμένεθ θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, ενώ εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι και Χουλτ. Ο Σιμόες επιστρέφει από τιμωρία και θα πάρει τη θέση του Γαλανόπουλου, ενώ στο βασικό σχήμα θα επανέλθει λογικά και ο Άλεφ αντί του Κρίστισιτς. Στην αποστολή συμπεριελήφθη και ο Μπακασέτας, παρότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις από την κάκωση στο γόνατο.

Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος είναι αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα για την πρόκριση στα ημιτελικά, με τον Νταμίρ Κάναντι πάντως να μην μπορεί να υπολογίζεις στους Μέγιερι, Μάντσον, Ούμπιδες και Κιβρακίδη. Απουσίες σημαντικές, αν μη τι άλλο, για την ομάδα του Περιστερίου.

Το πρόγραμμα των ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου:

ΑΕΚ-Ατρόμητος 1-0

Αστέρας Τρίπολης - Εργοτέλης 1-0

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 1-2

Ολυμπιακός-Λαμία 3-3

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...