Εσωτερική Ασφάλεια

Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι - Η απολογία γνωστού παρουσιαστή

Με γρήγορους ρυθμούς «έτρεξε» η δίκη των κατηγορουμένων για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου, με τους εμπλεκόμενους να ανεβαίνουν στο βήμα, προκειμένου να απολογηθούν.

Παρουσιαστές, μοντέλα, ηθοποιοί, φέρονται αναμεμειγμένοι στην διακίνηση κοκαΐνης, οι οποίοι αρνούνται κάθε σχέση με την κατηγορία, όπως ο γνωστός παρουσιαστής και μέτοχος του εστιατορίου.

«Αν είχα ακούσει το παραμικρό θα έλεγα ακαριαία ότι σταματάω και θα έφευγα», είπε ο κατηγορούμενος παρουσιαστής, σημειώνοντας ότι σήμερα, μετά την περιπέτεια του, δεν θα άνοιγε μαγαζί ούτε με την μητέρα του.

Ο παρουσιαστής εξήγησε στο δικαστήριο πως ο ίδιος επένδυσε στο συγκεκριμένο μαγαζί τις οικονομίες του ύψους 60.000 ευρώ, μετά από παρότρυνση γνωστής ηθοποιού η οποία είναι επίσης κατηγορούμενη, χωρίς ωστόσο να έχει ανάμιξη στην οικονομική διαχείριση. Όπως είπε πήγαινε στο μαγαζί μια με δυο φορές το μήνα με φίλους για φαγητό και δεν είχε καμία άλλη συμμετοχή στην επιχείρηση από την οποία υπογράμμισε δεν έλαβε ποτέ κέρδη. «Μου είχαν πει ότι απόσβεση γίνεται στα τρία χρόνια και τότε θα πάρω λεφτά. Δεν πήρα μια ούτε ένα ευρώ μέχρι σήμερα» τόνισε συμπληρώνοντας «Έχω πικρία από αυτή την ιστορία αλλά δεν είναι για το οικονομικό. Με πείραξε όλο αυτό που έγινε, δεν βρίσκομαι εδώ σήμερα για τα χρήματα που έχασα αλλά για την κατηγορία που αντιμετωπίζω» είπε.

Ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, ο οποίος ήταν και μέτοχος στο εστιατόριο, υποστήριξε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών, αποδεχόμενος ότι είχε τύχει να… «κεράσει» θαμώνες του μαγαζιού.

«Το μαγαζί πήγαινε πολύ καλά έρχονταν διάσημοι, πολιτικοί και αλλά πρόσωπα, έγινε ξακουστό σε όλη την Ελλάδα, έχει τύχει να «κεράσω» θαμώνες. Με έπαιρναν τηλέφωνο μου έλεγαν που θα είσαι το βράδυ, τους έλεγα στο μαγαζί και μου έλεγαν πάρε και κάτι να πιούμε(...) δεν το κάναμε έτσι που να γίνεται αντιληπτό, δεν ισχύει η κατάθεση που έχει δοθεί στην ανάκριση ότι πήγαινα στα τραπέζια κι έλεγα «αν θέλετε κάποιο ναρκωτικό το έχουμε».

Απολογούμενος ο κατηγορούμενος δήλωσε μάλιστα ανακουφισμένος που τελείωσε αυτή η ιστορία, αρνούμενος ωστόσο ότι γινόταν στο εστιατόριο «νταραβέρι» με ναρκωτικά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ