Κοινωνία

«Κραυγή αγωνίας» από τους γονείς της φοιτήτριας που έπεσε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας (βίντεο)


Ζητάει απαντήσεις από τη δικαιοσύνη η μάνα

Ο δικηγόρος της μητέρας της φοιτήτριας που είχε πέσει από τον 9ο όροφο της Φοιτητικής Εστίας στη Θεσσαλονίκη πριν από δύο χρόνια επειδή την εκβίαζαν με "ροζ" βίντεο, Αντώνης Ξυλουργίδης, μίλησε στον ΑΝΤ1 για την καθυστέρηση της υπόθεσης στη Δικαιοσύνη.

Η οικογένεια κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια, ενώ για την υπόθεση έχει ασκηθεί δίωξη εις βάρος ενός ατόμου για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, ενώ τέσσερα άτομα βρίσκονται στο "κάδρο" των υπόπτων αλλά δεν έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις.

Όπως τόνισε ο κ. Ξυλουργίδης σχετικά με την καθυστέρηση της Δικαιοσύνης, "ο παράγοντας της αδικίας επενεργεί αποσυνθετικά στο αίσθημα δικαίου και αυτή η μάνα ζητεί απαντήσεις,. Έχουμε δώσει επανειλημμένα σε δύο υπομνήματα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης συγκεκριμένα ονόματα και γι'αυτόν τον λόγο ζητήσαμε με αίτημά μας στην κ. εισαγγελέα κατ' αντιπαράσταση εξέταση των συγκεκριμένων μαρτύρων και επίσης διενέργεια αναπαράστασης. Αυτό δεν το κάναμε τυχαία γιατί εντοπίσαμε αντιφάσεις ικανές να ανατρέψουν την αρχική εκτίμηση για την υπόθεση αυτή".

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ