Πολιτική

Κατεβαίνει στις εκλογές ο Γιώργος Αυτιάς!

Με ποιο κόμμα πολιτεύεται

Ο Γιώργος Αυτιάς αναμένεται να είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει σχεδόν κλειδώσει η υποψηφιότητα του γνωστού δημοσιογράφου.

H συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ στο οποίο επικεφαλής θα είναι ο πρώην πρόεδρος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, φαίνεται να περιλαμβάνει τον γνωστό δημοσιογράφο.

Σύμφωνα με το iEidiseis.gr στη λίστα θα είναι οι νυν ευρωβουλευτές, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Ελίζα Βόζενμπεργκ και Θοδωρής Ζαγοράκης.

Η Μαρία Σπυράκη, νυν εκπρόσωπος της ΝΔ, θα είναι υποψήφια στην Ά Θεσσαλονίκης και θα εγκαταλείψει την Ευρωβουλή, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα είναι υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο η Σοφία Ζαχαράκη, νυν αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου.

Υποψήφια θα είναι η νυν βουλευτής της Β Αθηνών, η «σαμαρική» Αννα- Μισέλ Ασημακοπούλου που ήδη κάνει προεκλογικό αγώνα με τη στήριξη του αντιπροέδρου του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη.

Στη λίστα θα είναι επίσης ο πρώην επικεφαλής του γραφείου της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα Γιώργος Κρεμλής και ο Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, αλλά και ο Δημήτρης Μελάς που ασχολείται με τα αγροτικά θέματα και διετέλεσε και υπηρεσιακός αναπληρωτής υπουργός πρώην γραμματέας Παραγωγικής Ανασυγκρότησης επί πρωθυπουργίας Βασιλικής Θάνου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης