Αθλητισμός

Καλοκαιρινή «βόμβα» Σαββίδη- Η επιστροφή στον ΠΑΟΚ που θα «ρίξει» την Τούμπα

Ο Κώστας Σταφυλίδης εξέφρασε για πρώτη φορά ανοιχτά το ενδιαφέρον του για την επιστροφή του στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αυτό μπορεί να μεταφράζεται και από την… απότομη αγωνιστική του άνοδο στην Άουγκσμπουργκ, καθώς θέλει να πάρει μια καλή μεταγραφή, τώρα που λήγει το συμβόλαιό του με τους Γερμανούς το καλοκαίρι.

Το θέμα όμως είναι αλλού… Όπως τονίζει η στήλη Agent Greek στο Sportime, ο παίκτης μπορεί μεν να θέλει να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, αλλά το θέμα είναι τί θα πει ο ΠΑΟΚ.

Γιατί μπορεί να λέει ότι θέλει να γυρίσει, αλλά γνωρίζει την ίδια ώρα πως οι σχέσεις του μάνατζέρ του με την ομάδα, είναι τόσο άσχημες που… ούτε εισιτήριο στην Τούμπα δεν πρόκειται να κόψει.

Εκτός βέβαια και αν ο ποδοσφαιριστής χειριστεί την υπόθεσή του, όπως ο Πασχαλάκης. Τι έκανε ο τελευταίος. Είδε πως με τον ατζέντη που είχε δεν πρόκειται να υπήρχε συνέχεια με τον ΠΑΟΚ. Και πήγε να διαπραγματευτεί μόνος του. Τελειώνοντας το θέμα πριν καν… ανοίξει. ΠΑΟΚ: Κίνδυνος για πρόστιμο από το ντέρμπι

Σε κλήση για απολογία του ΠΑΟΚ προχώρησε η Super League για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Η ομάδα του «δικεφάλου» έχει κληθεί σε απολογία για την συμπεριφορά των οπαδών της, καθώς κατηγορούνται για τους πυρσούς που άναψαν στο παιχνίδι, αλλά και τα λέιζερ που χρησιμοποιούσαν κάποιοι.

Μέσα στην απολογία είναι και η κατηγορία για υβριστικά συνθήματα, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα του ΠΑΟΚ κινδυνεύει μόνο με πρόστιμο από το συγκεκριμένο κατηγορητήριο.

Η ανακοίνωση της Super League:
«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Παρασκευή, 15-2-2019 και ώρα 11:00, τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 20η αγωνιστική. Αναλυτικά:

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Βάσει των αναφερομένων στο από 10/2/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 10/2/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 3592/19/323405 από 12/2/2019 Έκθεση της Αστυνομίας: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α’, γ’, 2 περ. α΄, δ’ και ε’, 3 περ. α΄ και στ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...