Κυβέρνηση

Καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ: Απαγόρευσαν την είσοδο δημοσιογράφου στην ομιλία Τζανακόπουλου - «Είστε ανεπιθύμητη!» - «Βράζει» ο Ελληνισμός

Πρωτοφανή είναι τα σκηνικά που ζούμε από το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ που επέβαλε την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών. Οι πρακτικές της κυβέρνησης θυμίζουν εποχές που δεν υπήρχε ελευθερία του λόγου, καθώς σήμερα οι κυβερνητικοί βάζουν την ταμπέλα του "φασίστα" σε Έλληνες πολίτες και "φιμώνουν" τους δημοσιογράφους.

Η λογοκρισία αποτελεί "πυλώνα" κάθε αυταρχικού καθεστώτος και αυτό κάνει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, απαγορεύοντας την είσοδο σε δημοσιογράφους και μεταδίδοντας ψέματα στους ξένους για τις αντιδράσεις του ελληνικού λαού κατά των "Πρεσπών".

«Face control» στους δημοσιογράφους φαίνεται ότι αποφάσισε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς την Πέμπτη το βράδυ απαγορεύτηκε η είσοδος σε δημοσιογράφο στην εκδήλωση του κόμματος με ομιλητή τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο στο Επιμελητήριο Κατερίνης.

«Είστε ανεπιθύμητη, διότι έχετε απειλήσει από την ιστοσελίδα σας κόσμο και κοσμάκη», ανέφερε ένας άνδρας στην δημοσιογράφο του Ράδιο Ενημέρωση, εμποδίζοντάς την να εισέλθει στον χώρο της εκδήλωσης, όπως μεταδίδει το thestival.gr.

«Δημοσιογράφοι μπήκαν, εγώ συγκεκριμένα είμαι η ανεπιθύμητη. Εμένα δεν με άφησαν διότι καλύπτω όλα τα πατριωτικά ρεπορτάζ, ότι έχει σχέση με συλλαλητήρια. Κάποιες έχω πει και την γνώμη μου», σημείωσε από την πλευρά της η δημοσιογράφος Μαρία Νικολαΐδου.

«Έχουν κλείσει την αίθουσα του Επιμελητηρίου έχουν γράψει ότι είναι ανοιχτή συγκέντρωση… Από τη στιγμή που είναι ανοιχτή η συγκέντρωση έχω όλο το δικαίωμα ως δημοσιογράφος και ως πολίτης της Πιερίας και της Ελλάδας να παρακολουθήσω μια ανοιχτή ομιλία ενός κόμματος (…) κλείδωσαν την πόρτα, μας κλείδωσαν απέξω» σημείωσε η δημοσιογράφος.

Υπενθυμίζουμε πως αποδέκτης διαμαρτυριών για την Συμφωνία των Πρεσπών έγινε χθες το βράδυ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος συμμετείχε σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη.

Σε αυτό το κλίμα, τα στελέχη της κυβέρνησης έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο και παραβίασαν μπροστά σε κάμερες κάθε αξία που πρεσβεύει η Δημοκρατία. Η απαγόρευση εισόδου σε δημοσιογράφους, η εξύβριση και οι χαρακτηρισμοί κατά του ελληνικού λαού και η φίμωση των φωνών των Ελλήνων δεν έχουν θέση στο Έθνος μας. Ας το καταλάβει αυτό η κυβέρνηση!

https://www.youtube.com/watch?v=lBC3KV3VFc4

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ