Εθνικά θέματα

Πρωτοφανές! - Ξεφτιλίζουν τις ΕΔ: Επιστράτευσαν ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού για τους κριτές του Masterchef! - Βίντεο

Όπως έχουμε αναφέρει στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, το τελευταίο διάστημα κάτι δεν πάει καλά και με την ηγεσία των ΕΔ. Από την μία έχουμε τις περίεργες δηλώσεις του κ. Αποστολάκη για την Τουρκία και από την άλλη, έχουμε τις κρίσεις που έλαβαν χώρα στο στράτευμα, όπου περίτρανα είδαμε πως ορισμένοι προωθήθηκαν στην ιεραρχία με κομματικά, αλλά και με... συγγενικά κριτήρια.

Την στιγμή λοιπόν που η τουρκική προκλητικότητα δεν έχει τέλος σε Αιγαίο και Κυπριακή ΑΟΖ, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, κάποια σαϊνια αποφάσισαν να εξευτελίσουν τον μοναδικό θεσμό που ακόμα κρατάει γερά.

Όπως αναφέρει η εκπομπή Happy Day, επιστρατεύτηκε ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού για τους κριτές του Masterchef! Και όμως κύριες και κύριοι!

To συγκεκριμένο επεισόδιο θα το δούμε στις οθόνες μας το Πάσχα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το συγκεκριμένο γύρισμα λέγοντας τα εξής:

«Σκοπός των 12 συμμετεχόντων (τόσοι θα έχουν μείνει μέχρι εκείνη την περίοδο, το Πάσχα) να μαγειρέψουν στην Αεροπορία Στρατού, για 50 κοκκινοσκούφηδες και 30 αλεξιπτωτιστές. Χωρίστηκαν σε κόκκινη και μπλε ομάδα και έπεσαν στη μάχη. Μάλιστα, οι κριτές μπήκαν σε στρατιωτικά ελικόπτερα και το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό. Τα γυρίσματα κράτησαν αρκετές ώρες και όλα πήγαν πολύ καλά».

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=111&v=AS04UOwkRgM

Τι συμβαίνει τελικά; Πόσο ακόμα θα εξευτελίσετε τους Θεσμούς; Η συγκεκριμένη ενέργεια, ίσως ενισχύει και το επιχείρημα αυτών που ισχυρίζονται πως ο νυν Υπουργός Άμυνας, διατηρεί καλές σχέσεις με γνωστό επιχειρηματία.

Γιατί για να γυριστεί το επεισόδιο, πρέπει να δώσει το ΟΚ το αρμόδειο Υπουργείο.

Πολλοί μάλιστα λένε πως ο γνωστός επιχειρηματίας έδωσε εντολή ώστε να πάρει την θέση του Υπουργού ο πρών Α/ΓΕΕΘΑ. Ο γνωστός επιχειρηματίας μάλιστα, είναι και ο ιδιοκτήτητης του καναλιού που παρουσιάζεται το Mastechef!

Eρώτημα 1ο: Ισχύει το ρεπορτάζ;
Ερώτημα 2ο: Τα καύσιμα που χρησιμοποιήθηκαν, έγιναν με έξοδα του κράτους, ή του καναλιού;
Ερώτημα 3ο: Αν ισχύουν τα παραπάνω, θα παραιτηθούν οι αρμόδιοι που ντροπιάζουν με τις κινήσεις τους τις ΕΔ;

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ