Κόσμος

Θα δακρύσετε: Ανάπηρος γαμπρός σηκώνεται και χορεύει με την νύφη τον πρώτο χορό (βίντεο)


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα συγκινητικό βίντεο που δείχνει έναν γαμπρό παράλυτο από την μέση και κάτω να χορεύει με την σύζυγό του χάρη σε μια μικρή βοήθεια από τον πατέρα και τον αδερφό του.

Ο άνδρας έμεινε παράλυτος από την μέση και κάτω μετά από ένα ατύχημα που είχε με την μοτοσυκλέτα του.

https://youtu.be/e8231qpQLmI

Στο συγκινητικό βίντεο που έχει γίνει viral, η νύφη και ο γαμπρός από την Βραζιλία, οι Ούγκο Ρόλινγκ και Σίνθια Ζανούνι, μόλις έχουν αρχίσει τον πρώτο τους χορό στην δεξίωση που ακολούθησε του γάμου τους, με τον γαμπρό να κινείται με το αναπηρικό καροτσάκι του.

Στη συνέχεια, βλέπει κανείς τον πατέρα του γαμπρού και τον αδερφό του να κάθονται δίπλα στον Ούγκο. Με μια μικρή βοήθεια και με ιμάντες δεμένες στα πόδια τους, οι τρεις άνδρες σηκώνονται από τις καρέκλες, ενώ ένα άλλο μέλος της οικογένειας κρατά την μέση του γαμπρού από πίσω.

Η νύφη αμέσως με δάκρυα στα μάτια έσπευσε να χορέψει τον πρώτο χορό με τον σύζυγό της ενώ οι καλεσμένοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προβληθεί πάνω από 16 εκατομμύρια φορές.

«Είχα την χαρά να συμμετάσχω σε αυτό τον απίστετυο γάμο των φίλων μου και να μοιραστώ μαζί σας αυτό το βίντεο που δείχνει τι σημαίνει αγάπη» έγραψε ένας φίλος του ζευγαριού, μαζί με το βίντεο.

Το βίντεο συγκέντρωσε την προσοχή ακόμη και του Αμερικανού παρουσιαστή Τζέιμς Κορντέν που το ανάρτησε στο Twitter, γράφοντας «Ω Θεέ μου. Είναι το πιο όμορφο πράγμα που είδα σήμερα».
https://twitter.com/JKCorden/status/1091416088896831491?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ