Κοινωνία

Η μανούβρα του Νήσος Μύκονος στο λιμάνι της Χίου με άνεμο 8 μποφόρ– Η κίνηση του καπετάνιου που θα θυμούνται για καιρό (βίντεο)

Τα λιμάνια των νησιών στο Βόρειο Αιγαίο γίνονται κάθε χρόνο... viral με αφορμή συνήθως μία μανούβρα καπετάνιου. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, και θα καταλάβετε γιατί έγινε viral αυτό το βίντεο μέσα σε λίγες μόλις ώρες.

Το λιμάνι της Χίου αποδεικνύεται ένα από τα πιο δύσκολα λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν αυτή την εποχή, με πολλά πλοία να δυσκολεύονται να δέσουν. Ένα από αυτά και το Νήσος Μύκονος που κατάφερε να δέσει παρά τα 8 μποφόρ που έπνεαν στην περιοχή, μετά από μεγάλη προσπάθεια που αποτυπώνεται στο επόμενο βίντεο.

https://youtu.be/hY85Q6str54

Το επιβατηγό – οχηματαγωγό «Νήσος Μύκονος» έχει ναυπηγηθεί το έτος 2005, και μπορεί να μεταφέρει περισσότερους από 1.900 επιβάτες και 410 οχήματα. Στις 16 Σεπτεμβρίου 2005, το «Νήσος Μύκονος» πραγματοποίησε το πρώτο του ταξίδι για τη Χίο και τη Μυτιλήνη, κενό επιβατών, και στις 19 Σεπτεμβρίου 2005 πραγματοποίησε το πρώτο του εμπορικό δρομολόγιο για τα δύο μεγάλα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ