Κοινωνία

Η απίστευτη ιστορία πίσω από τον τραγικό θάνατο του βρέφους στη Βάρκιζα! (εικόνες)

Μια απίστευτη ιστορία βρίσκεται πίσω από τον τραγικό θάνατο του βρέφους στην Βάρκιζα. Η ιστορία αυτή αφορά την μητέρα του παιδιού η οποία είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Μια ιστορία που ξεκινάει από όταν ήταν η ίδια παιδί.

Η μητέρα του βρέφους η οποία ήταν έξω από το σπίτι και δεν πρόλαβε να μπει μέσα να το σώσει από τις φλόγες έχει μια ιστορία που είναι βγαλμένη από σενάριο δραματικής ταινίας. Ξεκινάει από τα παιδικά της χρόνια που υιοθετήθηκε από μια γυναίκα.

Την διηγείται στο newsit.gr ένας γείτονας και οικογενειακός της φίλος. Όπως λέει, όταν ήταν 16 ετών έχασε την θετή της μητέρα αλλά και την θετή της γιαγιά. Έτσι μπήκε σε ίδρυμα μέχρι να γίνει 18 ετών. Βγαίνοντας από το ίδρυμα όταν ενηλικιώθηκε έμεινε στο σπίτι που της είχε αφήσει η θετή της μητέρα στην Βάρκιζα. Από εκεί και πέρα, όπως λέει ο οικογενειακός της φίλος έκανε τρεις σχέσεις και απέκτησε ένα παιδί από κάθε σχέση. Το πρώτο παιδί δεν της το έδωσε το μαιευτήριο γιατί ο πατέρας του παιδιού δεν το ήθελε και εκείνη ήταν ανήλικη και έτσι δόθηκε για υιοθεσία. Το δεύτερο παιδί το έχασε από μια σπάνια ασθένεια. Μόλις 2,5 μηνών και το τρίτο παιδί το οποίο μεγάλωνε μόνη της γιατί ο πατέρας του δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ, χάθηκε στην φωτιά!

«Χάσαμε ένα αγγελούδι», λέει χαρακτηριστικά ο γείτονας και οικογενειακός φίλος της μητέρας, στο newsit.gr. Για την φωτιά λέει ότι: «πιθανότατα ξεκίνησε από μια σόμπα που ήταν δίπλα στο κρεβάτι. Ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική αλλά το παιδί είχε ήδη χαθεί».

Περιγράφει την γυναίκα ως έναν χαρακτήρα «έξω καρδιά». «Ακόμα και όταν δεν είχε χρήματα, χαμογελαστή ήταν. Κάποια σπίτια που είχε από την θετή της μητέρα τα πούλησε και με αυτά ζούσε, Είχε κρατήσει μόνο αυτό που ζούσε τώρα. Σε όλη της την ζωή είχε κάνει περιστασιακές δουλειές. Δούλεψε και σε φούρνο και ως καθαρίστρια. Εμείς την έχουμε βοηθήσει όσο μπορούμε».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...