Κοινωνία

Ελεύθερος ο γιατρός που ζητούσε «φακελάκι» από άνεργο καρκινοπαθή

Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση μία φορά το μήνα και 20.000 ευρώ εγγύηση αφέθηκε μετά την απολογία του, ο χειρούργος του Ιπποκράτειου νοσοκομείου ο οποίος συνελήφθη για το αδικήμα της δωροληψίας κατ´ εξακολούθηση μετά καταγγελία καρκινοπαθούς ασθενούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο χειρούργος στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες για το «φακελάκι». Ο γιατρός συνελήφθη μετά την καταγγελία του ασθενούς, ο οποίος διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο, τον περασμένο Ιούνιο.

Ήταν τότε που ο γιατρός φέρεται να ζήτησε το πρώτο «φακελάκι» ο προκειμένου να χειρουργήσει τον ασθενή. Το δεύτερο φέρεται να το ζήτησε στην επόμενη χειρουργική επέμβαση.

Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου ο ασθενής εμφάνισε αιμορραγία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η συμπεριφορά, όμως, του γιατρού τον εξόργισε.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός επέδειξε αδιαφορία για την κατάσταση της υγείας του ασθενούς και επιπλέον του ζήτησε ποσό 600 ευρώ, το οποίο «εκκρεμούσε» -κατά τον ίδιο- από τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση, ενώ είχε ήδη λάβει 2.650 ευρώ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...