Ελληνοτουρκικά

ΕΚΤΑΚΤΟ: «Θρίλερ» στην Α. Μεσόγειο - «Εισβολή» τουρκικού κατασκοπευτικού στην Κύπρο - Πολεμικές προετοιμασίες εν όψει «Mavi Vatan»

Σε ταυτόχρονη πρόκληση τριών μετώπων προχωράει η Τουρκία, με την άσκηση «Mavi Vatan», με στόχο την "Τρομοκράτηση του Εχθρού». Παράλληλα, νότια της Κύπρου εντοπίστηκε τουρκικό κατασκοπευτικό.

Η Άγκυρα, τα συμφέροντα της οποίας εκτείνονται από τη Μαύρη Θάλασσα μέχρι το Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο, μετά τη "Γαλάζια Πατρίδα", ετοιμάζει την επόμενη πρόβα πολέμου, με βασικούς στόχους την Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι προκλήσεις πλέον έχουν αναβαθμιστεί και γίνονται με αυξημένη συχνότητα, πράγμα που θα έπρεπε να έχει προβληματίσει την ελληνική ηγεσία, η οποία κακώς πανηγυρίζει για αποκλιμάκωση. Τα προεκλογικά παιχνίδια και η ψηφοθηρία δεν έχουν θέση στα εθνικά θέματα!

Αεροσκάφος της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας Boeing 737-7ES 13-004 με χαρακτηριστικό κλήσης TURAF12 ICAO: # 4B8298 εντοπίστηκε νότια της νήσου Κύπρου! Τα Τουρκικά αεροσκάφη είναι έγκαιρης προειδοποίησης και ελέγχου φιλίων Δυνάμεων (# AEW & C)

Τα αεροσκάφη αυτά σχεδιασμένα να εντοπίζουν και να παρακολουθούν αεροσκάφη, πυραύλους, πλοία και οχήματα και να παρέχουν εντολή και τον έλεγχο για να κατευθύνει φιλικές δυνάμεις.

Οι προετοιμασίες των Τούρκων Επιτελών υπο τις οδηγίες του Στρατηγού Ακάρ για την διεξαγωγή της Τουρκικής Άσκησης «Mavi Vatan» ταυτόχρονα σε τρία (3) μέτωπα που έχουν σκοπό και στόχο την «Τρομοκράτηση του Εχθρού».

Η τουρκική άσκηση θα διεξαχθεί σε 3 διαφορετικά μέτωπα, στο δόγμα του Στρατηγού Ακάρ, ότι "μπορούμε να πολεμήσουμε σε 2,5 πολέμους χωρίς να κάνουμε καν επιστράτευση"!

Η Τουρκία θα τα δώσει όλα όχι για εσωτερική κατανάλωση που κάποιοι κακώς πιστεύουν και μάλιστα εν όψει των δημοτικών Εκλογών, όπου ο Ερντογάν αναμένεται να σαρώσει για μια ακόμη φορά.

Ο Ερντογάν θα είναι η πρώτη φορά που θα προσπαθήσει να εξάγει την Στρατιωτική Πολεμική Μηχανή της Τουρκίας ώστε να καταφέρει να σύρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων την Ελλάδα και τους Κυπρίους, με τους δικούς της όρους!

Τo μπαράζ Βολών και ασκήσεων θα εκτελεστεί στη Μαύρη θάλασσα, ενώ στο Αιγαίο θα έχουμε την επίδειξη της κυριαρχίας του Πολεμικού Ναυτικού και όχι της Αεροπορίας, που θα επιλέξει το μέτωπο της Ανατολικής Μεσογείου όπου αισθάνονται και είναι ασφαλείς!

https://twitter.com/Intel_sky/status/1095278091612626946

https://www.youtube.com/watch?v=1bj7xbFGAjk

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ