Κοινωνία

Εικόνες ντροπής: Σε πακιστανικό καταυλισμό μετατράπηκε το κέντρο της Θεσσαλονίκης - Δείτε τις

Εικόνα ντροπής παρουσιάζει το κέντρο της πόλης που έχει μετατραπεί σε καταυλισμό Πακιστανών. Έντονη η ανησυχία των δημοτών της Θεσσαλονίκης τόσο για την ασφάλεια όσο και για την υγεία τους.

Πακιστανοί, μεγάλοι άνθρωποι αλλά και μικρά παιδιά, έστησαν πρόχειρες σκηνές μέσα στα λασπόνερα και έφτιαξαν έναν μικρό καταυλισμό, όπου κυριαρχεί η εξαθλίωση και οι απερίγραπτες συνθήκες διαβίωσης.

thesniki-prosyfges-tria

Το ζήτημα επισημαίνει και ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παρασκευόπουλος, αναζητώντας μάλιστα απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν, «κοινοβουλευτικά ή μη», όπως γράφει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook: «Καταυλισμός Πακιστανών, Θεσσαλονίκη, 50 μέτρα από πολυτελές συγκρότημα γραφείων, κοντά στα Δικαστήρια και στον σιδηροδρομικό σταθμό. Πολλά τα ερωτήματα, κοινοβουλευτικά ή μη. Πρέπει να καταλάβουμε, να παρέμβουμε. Εν τω μεταξύ, προσέξτε στην πρώτη φωτογραφία την μπλε σκηνή στην μέση και λίγο αριστερά, το χεράκι και το σώμα που διακρίνονται κάπως να ξεπροβάλλουν κάτω από το μπλε πανί, δεν είναι παιδάκι, αλλά κούκλα. Το παιδάκι θα είναι κάπου πιο μέσα…».

thesniki-prosyfges-ena
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ