Πολιτική

Δημήτρης Καμμένος: Παρασκηνιακές επαφές για ενιαίο δεξιό μέτωπο κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος έκανε λόγο σήμερα για παρασκηνιακές επαφές ακόμα και με τον Πάνο Καμμένο για συνεργασία όλων των δυνάμεων του δεξιού χώρου, πλην της Χρυσής Αυγής.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ είπε πως στόχος είναι η δημιουργία ενός ενιαίου δεξιού μετώπου κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα ανέφερε πως ήδη υπάρχει συνεργασία με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, αφού όπως υποστήριξε οι πολίτες ζητούν να δουν συσπείρωση του δεξιού χώρου με τη Νέα Δημοκρατία, απέναντι από τον Αλέξη Τσίπρα.

Παράλληλα ο Δημήτρης Καμμένος ανέφερε ότι γίνονται κινήσεις για να συγκροτηθεί Κοινοβουλευτική Ομάδα των ανεξάρτητων στην Βουλή, και ο ίδιος προτείνει για μία από τις θέσεις των Αντιπροέδρων του Κοινοβουλίου τον Πάνο Καμμένο. Στόχος είναι η αφαίρεση του λόγο από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής επιτέθηκε και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντας τον «killer» που «δεν έχει τον άθεό του». Χαρακτηριστικά είπε «δεν γίνεται να παραδέχεται στην Βουλή ‘σου διέλυσα την Κοινοβουλευτική Ομάδα για να μην με ρίξεις’, αυτό δεν είναι μέσα στους κανόνες της Δημοκρατίας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης