Απόψεις

Γ. Τράγκας: «Ο Τσίπρας μοιράζει το Αιγαίο με την Τουρκία πίσω από την πλάτη του ελληνικού λαού»

Ο Γιώργος Τράγκας, μέσα από την εκπομπή του «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 Fm, δε θα μπορούσε να μην σχολιάσει την συνομιλία Πολάκη – Στουρνάρα αλλά και για την εμφάνιση του Πολάκη στην ΕΡΤ και τα όσα δήλωσε.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ζούμε Πολάκιες μέρες…

Έχουμε από εδώ ο λαός, η φτώχεια η luben τάξη, από εκεί είναι η ελίτ, η αγία οικογένεια, τα χοντροδάνεια, τα θαλασσοδάνεια, τα κόμματα της διαπλοκής. Η μούμια του Μαξίμου δε μπορεί να κρύψει τα αλλοιωμένα χαρακτηριστικά.

Στο άρρωστο μυαλό, η πολιτική ανωμαλία πιστεύει ότι είναι συνομιλητής της ιστορίας. Το ίδιο πίστευαν και οι χουνταίοι και οι κολλητοί της οικογένειας Τσίπρα, όπως ο Παττακός, Κίτσιος, Παπαδόπουλους, Ιωαννίδης. Ο Μουγκάμπε ήταν πιο καθαρός από την μούμια του Μαξίμου. Δεν έκρυβαν την διαφθορά τους αλλά κρατούσαν προσχήματα. Έφυγαν από την εξουσία χωρίς να προκαλέσουν εμφύλιο.

Ο Τσίπρας νομίζει είναι θεόσταλτος δεν βλέπει πόσο καταστροφικός είναι. Είναι πολυδιεφθαρμένος, δεν ενδιαφέρεται για την νομιμότητα, το σύνταγμα ούτε τους δημοκρατικούς αγώνες.  Καλύπτει τους αγροικισμούς, τους τσαμπουκάδες, την ατμόσφαιρα πολιτικού χαμαιτυπείου, δικαιολογεί όλη την πολιτική ανηθικότητα, διαστρεβλώνει την λογική αλήθεια και θέτει την χώρα σε κινδύνους. Είναι μαριονέτα των Γερμανών. Δουλεύει ανοιχτά για το Σόρος».

Και συνέχισε ακάθεκτος και απολαυστικός ο Γ.Τράγκας για την ΕΡΤ:

«Ο κ. Πολάκης  χθες έσπασε όλα τα ρεκόρ, η κ. Ακριβοπούλου αφήνει τους κυβερνητικούς να μιλάνε όσο θέλουν,  αφήνει τον κ. Πολάκη να μιλάει όσο θέλει τέτοιο μαγαζί είναι η ΕΡΤ.  Έμενα καμία κυβέρνηση δεν με ήθελε στην ΕΡΤ. Μόνο όταν ήταν η Κορομηλά με είχαν καλέσει και πληρωνόμουν με δελτίο παροχής. Μία Κυριακή πρωί είχα πάει επί Αιμίλιου Λιάτσου και όσοι με δέχθηκαν απολύθηκαν όλοι.

Ο κ. Πολάκης ισχυρίστηκε ότι έγινε η συνομιλία Στουρνάρα αλλά αρνήθηκε ότι ηχογράφησε για να γλιτώσει το κακούργημα. Ρώτησα ποινικολόγο και μου είπε ότι πρέπει να έχεις την συναίνεση του συνουμιλούντος για να ηχογραφήσεις. Αν δημοσιοποιήσεις ακόμη και την δική σου συνομιλία μπορεί να φας από 5-10 χρόνια. Είπε ότι έχει μνημονικό κομπιούτερ και προέρχεται από την μνήμη του. Ανέφερε ένα ροφό που χτύπησε μία φορά. Έδωσε τον διάλογο στον κ. Βαξεβάνη με όλα τα σημεία στίξης από μνήμη και όχι από κασέτα. Ο κ. Πολάκης όταν έμαθε ότι χρειάζεται συναίνεση του συνομιλητή  είπε ότι έχει ισχυρότατη μνήμη.  Μάλιστα στην απίθανη χορταστική συνέντευξη στην ΕΡΤ, απείλησε για μήνυση στον  Στουρνάρα. Μπορεί να είναι καλός χειρουργός, οπωσδήποτε όμως χρήζει περίθαλψης από συναδέλφους από την ψυχιατρική. Απέδειξε μόνος του ότι απείλησε τον Στουρνάρα με την φρασεολογία και τον τσαμπουκά ενώπιον της κ. Ακριβοπούλου.»

Ακολούθως είπε: «Ο Τσίπρας θέλει να θάψει το Σκοπιανό, τις παρασκηνιακές συζητήσεις Ερντογάν, τα βραβεία Βαυαρών. Σήμερα η Εστία αποκαλύπτει δημοσίευμα βόμβα, ότι ο Τσίπρας συζήτησε διαμακρόν με τον Ερντογάν για την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, χαρίσαμε την καταγωγή Μακεδών στον Βορρά θα χαρίσουμε πλούτο στο Αιγαίο. Συζήτησαν για συνεκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της Μεσογείου. Πίσω από τις πλάτες του κυρίαρχου λαού ο Τσίπρας κάνει πράγματα μόνος του, μοιράζει το Αιγαίο με την Τουρκία γι’ αυτό είπε δεν δεχόμαστε τις λογικές της αδράνειας και της πεπατημένης».

Ο δημοσιογράφος συνέχισε: «Η ΝΔ είναι σκούρο κουστούμι, ύφος Αγίας Οικογένειας Adams, όλες οι καρέκλες δικές μας, είναι η κοιμωμένη του Χαλεπά. Οι διαφορές τους με τον ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να είναι πάνω από 30% αλλά είναι μικρότερη λόγω ότι κινείται στις ράγες του μνημονίου.  Υπάρχει το ταμείο του κόμματος, το ταμείο του προέδρου και το ταμείο του Υπουργού. Νομίζετε τυχαία η αγία οικογένεια θέλει όλες τις καρέκλες; Ο Τσίπρας γιατί παραμένει στην εξουσία για να σώσει την Ελλάδα; »

Ο Γιώργος Τράγκας σχολίασε και το ρεπορτάζ της ΕΡΤ: «Εντυπωσιάστηκαν στην ΕΡΤ από την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στο Λονδίνο, όπως είπαν στο ρεπορτάζ της ΕΡΤ ήταν: «Ευχάριστη, εντυπωσιακή, μεγάλο ενδιαφέρον, καταρτισμένος, λεπτομερής, επεκτατικός, εντυπωσιακός, απόλυτα καταρτισμένος, με τεχνικές λεπτομέρειες, καλό κλίμα, ευχάριστο, θετικό, αποτίμηση πολύ θετική»».

Ο Γ. Τράγκας μίλησε και για την Αλβανία, είπε χαρακτηριστικά: «Καζάνι που βράζει η Αλβανία. Χιλιάδες Αλβανοί προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα του πρωθυπουργού. Σύσσωμη η αντιπολίτευση είναι έτοιμη να ρίξει την πόρτα του Ράμα και να πάνε σε εκλογές όχι σαν τη δική μας αντιπολίτευση που κοιμάται. Η αστυνομία με μάνικες και δακρυγόνα προσπαθεί να απομακρύνει το πλήθος.  Παραιτήθηκαν 62 από τους 100 βουλευτές, εκεί έχουν «γκατς» στην αντιπολίτευση. Υπακούνε στα καλέσματα των πολιτών, εδώ είναι κότες. Πόσες αφορμές και προδοσίες θα υπάρξουν για να σηκώσει το ζαρωμένο ανάστημα του ο Μητσοτάκης; Οι Αλβανοί στους δρόμους οι Έλληνες στους καναπέδες από καλοπέραση.  Χρειάστηκε να πουληθεί η Μακεδονία για να γίνουν 3 συλλαλητήρια.  Ο Μητσοτάκης για τον υπάλληλο του Σόρος δεν έχει κάνει καμία δήλωση παρά τα όσα βγάζουν στην επιφάνεια, τα χαρτιά του Καμένου.

Η Ελλάδα έχασε τον επιθετικό προσδιορισμό: Μακεδονικός, Μακεδονική. Ο πολιτικός απατεώνας έκανε να κατοχυρωθούν τα Σκόπια, στον ΟΗΕ. Ποιος εγγυάται διαμέσου του ΟΗΕ ότι δεν θα χρειαστεί να αλλάξουμε το όνομα της περιφέρειας της Μακεδονίας; Ο Τσίπρας πιστεύει πως είναι συνομιλητής της ιστορίας, πως είναι εθνοσωτήρας όπως ο Παπαδόπουλος και ο Ιωαννίδης».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...