Κόσμος

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Μοτοσικλετιστές συγκρούονται μέσα στον «γύρο του θανάτου»!


Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που ένα δύσκολο ακροβατικό τσίρκου πάει στραβά και τρεις μοτοσικλετιστές πέφτουν ο ένας επάνω στον άλλον.

Το βίντεο δείχνει τους ατρόμητους μοτοσικλετιστές να τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα μέσα σε έναν μικρό, σφαιρικό μεταλλικό κλουβί, γνωστό ως «ο γύρος του θανάτου».

Όμως, την ώρα που το πλήθος – ανάμεσά τους και παιδιά – παρακολουθούν με έκπληξη, ένας από τους αναβάτες έκανε λάθος και έπεσε επάνω στο τιμόνι ενός άλλου. Και οι τρεις έπεσαν από τις μηχανές τους και κατέληξαν στο κάτω μέρος του κλουβιού, με το προσωπικό του τσίρκου να τρέχει έντρομο να τους βγάλει.

Το κοινό ακούγεται να ουρλιάζει από τρόμο, προτού ένας εκφωνητής ζητήσει από όλους να εγκαταλείψουν τους χώρους του τσίρκου.

Το ατύχημα συνέβη όταν ένας από τους μοτοσυκλετιστές επιτάχυνε και έπεσε στον μπροστινό του

Ένα υπεύθυνος του τσίρκου, έγραψε χθες στο Facebook πως μία από τους αναβάτες, μια γυναίκα με το όνομα Γκλένις, έσπασε τον αστράγαλό της κατά την συντριβή.

Το βίντεο τραβήχτηκε από την Βίκι Φέρι, που πήγε να δει το Gandeys Circus, στο Λίβερπουλ, με τον 6χρονο γιο της Άλεξ το περασμένο Σάββατο.

Όπως είπε η Βίκυ: «Καθώς έκαναν κύκλους μέσα στο κλουβί, πήγαιναν πολύ γρήγορα και πολύ κοντά ο ένας στον άλλον. Ξαφνικά ένας από αυτούς επιτάχυνε και χτύπησε τον μπροστινό του, με αποτέλεσμα να πέσουν τελικά ο ένας πάνω στον άλλον. Όλοι στο πλήθος κοκάλωσαν και πολλά παιδιά άρχισαν να κλαίνε. Ο εκφωνητής, τότε ανακοίνωσε πως έπρεπε να φύγουμε όλοι. Όλο το προσωπικό ανέβηκε στην πίστα για να προσπαθήσει να βοηθήσει τους αναβάτες. Δυσκολεύονταν να βγάλουν τις μηχανές γιατί είχαν μπερδευτεί στο κλουβί. Ο γιος μου με ρώτησε τι συνέβη και ο φίλος του ήταν πραγματικά πολύ αναστατωμένος».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές