Κοινωνία

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η κατάρρευση του κτιρίου στο κέντρο της Αθήνας!


Η είδηση κατάρρευσης κτηρίου στο κέντρο της Αθήνας απασχόλησε την ειδησεογραφία τις τελευταίες ώρες προκαλώντας και την αντίδραση των σεισμολόγων.

Ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας της περιοχής κατέγραψε την στιγμή που κατέρρευσε το παλιό σπίτι στο κέντρο της Αθήνας. Το περιστατικό συνέβη στην συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Αρτεμησίου, πολύ κοντά στην οδό Πειραιώς, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Από την κατάρρευση υπέστησαν σοβαρές ζημιές δύο αυτοκίνητα – το ένα καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς – ενώ από τύχη δεν υπήρξαν θύματα.

Οι κάτοικοι είπαν πως άκουσαν έναν πολύ ισχυρό θόρυβο και πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους, νομίζοντας πως επρόκειτο για βόμβα.

https://www.youtube.com/embed/QcxjcGk2-gM?controls=0&modestbranding=1&rel=0&showinfo=1&loop=0&fs=0&hl=en&playsinline=true&enablejsapi=1&origin=https%3A%2F%2Fwww.pentapostagma.gr&widgetid=1

 

Οργή Τσελέντη: Εκατοντάδες σπίτια στην Αθήνα θα γκρεμιστούν με ένα… φου

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Άκης Τσελέντης με αφορμή την κατάρρευση ενός παλιού σπιτιούς στο Γκάζι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο κ. Τσελέντης με αφορμή αυτό το περιστατικό ανέβασε, ειρωνικά προφανώς, μια δήλωσε από το ΟΑΣΠ που λέει πως η αντισεισμική θωράκιση της χώρας είναι άριστη, ενώ επιτίθεται και στον κ. Σπίρτζη λέγοντας χαρακτηριστικά «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν».

Ο καθηγητής σεισμολογίας και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου στο Εθνικό Αστεροσκοπείο, Άκης Τσελέντης, έγραψε στο facebook: «Να τους πάρω εγώ μια βόλτα στην Αθήνα να τους δειξω ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ παλιά ΣΠΙΤΙΑ που κρέμονται πάνω από τα κεφάλια μας και φου να τους ΚΑΝΕΙΣ γκρεμίζονται. Το θέμα το έχω αναδείξει πολλές φορές και σε ομιλίες μου και στα ΜΜΕ».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...