Κυβέρνηση

«Αρκουδόμαγκας»: Νέα επίθεση κατά Πολάκη από φιλοκυβερνητικό ΜΜΕ

Μετά την Εφημερίδα των Συντακτών η οποία είχε επιτεθεί στον Παύλο Πολάκη για τη συμπεριφορά και τις πρακτικές του, σήμερα ήρθε άλλο ένα μέσο ενημέρωσης φιλικό προς την κυβέρνηση να εξαπολύσει «βολές» κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Σε άρθρο του στο «ΕΘΝΟΣ» με τίτλο «Αρκουδόμαγκας», ο διευθυντής της εφημερίδας Αντώνης Σκυλλάκος αφού αναφέρει στην αρχή ότι ο Παύλος Πολάκης είναι τίμιος και έχει κάνει έργο στο υπουργείο Υγείας τονίζει:

«Ο Παύλος Πολάκης χορεύει ζεϊμπεκικο φουμάροντας αρειμανίως σε κλειστό χώρο – γράφει δηλαδή στα πλαιαότερα των υποδημάτων του έναν νόμο του υπουργείου του οποίου προϊσταται. Στα καπάκια, τηλεφωνεί στον εθνικό τραπεζίτη (για προσωπικό του θέμα) για να του τα σούρει και μαγνητοφωνεί τη συνομιλία, άσχετα αν στη συνέχεια το μαζεύει – αντελήφθη, βλέπετε, ότι πρόκειται για καραμπινάτο ποινικό αδίκημα και η τεστοστερόνη δεν είναι ανεξάντλητη».

Ο διευθυντής της εφημερίδας συνεχίζει: «Ο Παύλος Πολάκης κρίνει ζώντες και νεκρούς, επιθετικά, με σκληρή γλώσσα. Με ύφος μάγκα μέγιστου. Προφανώς ξεχνάει ότι αν κρατάς τη ρομφαία της κάθαρσης, οφείλεις να μη στραβοπατήσεις ποτέ. Για τον απλούστατο λόγο ότι το παραμικρό στραβοπάτημα θα κριθεί με ιδιαίτερη αυστηρότητα, μια και στην τελική σε εξομοιώνει με εκείνους τους οποίους μαστίγωνες.

Όταν συμβεί αυτό, δεν έχεις δικαίωμα να υβρίζεις, ούτε και να κλαψουρίζεις. Ο μάγκας ο μέγιστος θα έχει αποδειχθεί πως ήταν αρκουδόμαγκας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ