Κοινωνία

Απίστευτο! Με ένα απλό εργαλείο του 1 ευρώ, θα έχετε καθαρά χαλιά σε δευτερόλεπτα! (Εικόνες)


Το απίστευτο κόλπο είναι πως ένας απλός καθαριστήρας τζαμιών, μπορέι να καθαρίσει στην εντέλεια τα χαλιά σας με μηδενικό σχεδόν κόστος!

Η τρέλα ξεκίνησε από την «βασίλισσα της καθαριότητας», κυρία Χιντς (το πραγματικό της όνομα είναι Σόφι Χίντσιλφ), που επιμένει ότι έναν απλό καθαριστήρα τζαμιών – που χρησιμοποιείται κυρίως για το καθάρισμα των τζαμιών του αυτοκινήτου ή των παραθύρων – είναι η τέλεια λύση.

https://www.instagram.com/p/BtlPy7SHmF0/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Μοιράζοντας το κόλπο της με τα 1,8 εκατομμύρια οπαδούς της στο Instagram, η Χιντς από το Έσεξ, αποκάλυψε πως απλά περνά τον καθαριστήρα πάνω από το χαλί και απομακρύνεται η σκόνη, οι τρίχες και τα χνούδια.

https://www.instagram.com/p/Btl-6enn0Qg/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Δείχνοντας τις βρωμιές που συγκέντρωσε, δεν αποτελεί έκπληξη πως όλοι έσπευσαν να το δοκιμάσουν. Ένας έγραψε: «Ω Θεέ μου – όταν νομίζεις πως τα πατώματά σου είναι καθαρά και χθες το βράδυ δοκιμάζεις ένα νέο κόλπο και συμβαίνει αυτό».

https://www.instagram.com/p/Btk2KT-F5gu/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Μοιράζοντας τα αποτελέσματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας άλλος έγραψε: «Αυτός είναι ο νέος μου σύντροφος. Κοιτάζω τα χαλιά των φίλων και θέλω να τα καθαρίσω». Ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Έχω σοκαριστεί! Έκανα τις σκάλες μου τις οποίες λίγο πιο πριν τις είχα καθαρίζει με την ηλεκτρική σκούπα και δείτε πόσο χνούδι μάζεψα».

Το συγκεκριμένο εργαλείο είναι πάμφθηνο (μπορείτε να το βρείτε με μόλις 1 ευρώ), καθιστώντας το μια εξαιρετική οικονομικά αποδοτική αγορά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ