Κόσμος

Ανήλικοι δολοφόνησαν γνωστό τραγουδιστή - Τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του


Πέντε ανήλικοι ηλικίας 12 έως 16 ετώνδολοφόνησαν τον τραγουδιστή των CarvertonKyle Yorlets, όταν αρνήθηκε να τους δώσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, έξω από το σπίτι του στο Νάσβιλ του Τενεσί.

Η παρέα των πέντε παιδιών (δύο αγόρια και τρία κορίτσια) πλησίασε τον 24χρονο Kyle και του έκλεψε το πορτοφόλι, ενώ ζήτησε και τα κλειδιά του οχήματός του, σύμφωνα με την Washington Post. Όμως όταν ο τραγουδιστής αρνήθηκε, τον πυροβόλησαν θανάσιμα.

Η αστυνομία έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα φωτογραφίες και ονόματα των τριών από τα παιδιά, επειδή είναι άνω των 13 ετών. Πρόκειται για τους Diamond Lewis, 15 ετών, Roniyah McKnight, 14 ετών και Decorrius Wright 16 ετών.

(Nashville Police Department)

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν πρώτα μία 12χρονη, η οποία έδωσε πληροφορίες που οδήγησαν στη σύλληψη και των υπόλοιπων δραστών. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αρχές επιθυμούν οι δράστες να δικαστούν ως ενήλικοι.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος του 12χρονου κοριτσιού δήλωσε όμως πως έχει συνεργαστεί και δεν της αξίζει να αντιμετωπιστεί ως ενήλικη. Κάτι με το οποίο διαφώνησε η βοηθός εισαγγελέα.

«Δεν έφυγε από εκεί, ούτε κάλεσε την αστυνομία. Είναι το ίδιο ένοχη με τους υπολοίπους», υποστήριξε.

Οι αστυνομικές Αρχές εντόπισαν δύο κλεμμένα και γεμάτα όπλα, αφού ακολούθησαν τα ίχνη των ανηλίκων σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας.

Η ανακάλυψη της συγκλονιστικής υπόθεσης ξεκίνησε όταν ενημερώθηκε η αστυνομία πως ένα 12χρονο παιδί το είχε«σκάσει» από το σπίτι του. Οι ερευνητές τότε, βρήκαν στα social media φωτογραφίες του κοριτσιού σε ένα μάξι, μαζί με άλλα παιδιά και όπλα!

«Είμαστε σοκαρισμένοι και πρέπει να χωνέψουμε την πραγματικότητα που έχουμε μπροστά μας. Έχει ραγίσει η καρδιά μας. Τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στα αγαπημένα του πρόσωπα και σε όσους “άγγιξε”. Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε τον Kyle και παρά πως δεν είναι πια μαζί μας, η κληρονομιά του θα μείνει για πάντα» ανέφερε η μπάντα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ