Κοινωνία

Αμαλιάδα: Ληστές έσκισαν το… παντελόνι υπαλλήλου για να του πάρουν τις εισπράξεις

Αποφασισμένοι να αρπάξουν με κάθε τρόπο τις εισπράξεις ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Αμαλιάδα ήταν οι άγνωστοι κακοποιοί που εισέβαλαν αργά το βράδυ της Παρασκευής κι έτσι δεν δίστασαν να… ξεγυμνώσουν τον υπάλληλο!

Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, αιφνιδίασαν τον Έλληνα προσωρινά υπεύθυνο του πρατηρίου και του ζήτησαν τα χρήματα. Εκείνος αρνήθηκε να τα δώσει και αντιστάθηκε στους κακοποιούς, που όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Έτσι, όρμησαν πάνω του, πάλεψαν μαζί του και έσκισαν την… τσέπη του παντελονιού του!

Το αποτέλεσμα ήταν να πέσουν τα χρήματα στο δάπεδο! Οι ληστές άρπαξαν 120 ευρώ και έσπευσαν να εξαφανιστούν τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο υπάλληλος ειδοποίησε την Αστυνομία, αλλά οι έρευνες για τον εντοπισμό τους δεν απέφεραν καρπούς κι έτσι την προανάκριση ανέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ήλιδας, που σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...