Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ο Ουζουνίδης φεύγει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και ο Μανόλο Χιμένεθ έρχεται

Δεν χάνει καιρό η ΑΕΚ. Αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του Ουζουνίδη. Όπως όλα δείχνουν στα παλιά του λημέρια θα επιστρέψει ο Μανόλο Χιμένεθ.

"Ορφανή" έμεινε το πρωί της Δευτέρας (5/2) η τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, μετά την αιφνίδια παραίτηση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Από την πρώτη στιγμή το Sport24.gr σας ενημέρωσε ότι ο Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται ψηλά στις επιλογές της Ένωσης για την αντικατάσταση του 50χρονου.

Οι νέοτερες πληροφορίες συγκλίνουν στο γεγονός ότι ο Ανδαλουσιανός, ο οποίος οδήγησε τον "Δικέφαλο" στον πρώτο του τίτλο μετά από 24 χρόνια, είναι το φαβορί αυτή τη στιγμή. Άλλωστε, όπως μετέφερε κι ο Βαγγέλης Αρναούτογλου στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 ήταν από την πρώτη στιγμή σε θέση pole position.

Ο Μανόλο Χιμενεθ ανέλαβε για πρώτη φορά την ΑΕΚ τη σεζόν 2010-2011 και παρέμεινε στον πάγκο της μέχρι τις 5 Οκτωβρίου του 2011. Η δεύτερη θητεία του ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2017 κι ολοκληρώθηκε στο τέλος της περασμένης σεζόν. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στο "κιτρινόμαυρο στρατόπεδο" και μένει να φανεί εάν θα ξεκινήσει και η τρίτη θητεία του Ίβηρα.

https://soundcloud.com/user-650904533/10-050219a

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ