Πολιτική

Αδωνις: Επρεπε ήδη ο εισαγγελέας να είχε ασκήσει δίωξη στον Πολάκη

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ζήτησε σήμερα -μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ- άμεση παρέμβαση εισαγγελέα για την παράνομη ηχογράφηση του διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα, από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, για το δάνειο της Attica Bank.

«Εισαγγελέας έπρεπε να έχει ασκήσει ήδη δίωξη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης και εξήγησε πως «έχουμε ευθεία παραβίαση του ποινικού κώδικα», καθώς όταν ο ένας από τους δύο συνομιλητές καταγράφει τον άλλον, τότε απαιτείται ρητή συγκατάθεση του δεύτερου και όχι απλώς ενημέρωσή του.

«Ζούμε σε μία χώρα απόλυτης παρακμής» επεσήμανε στη συνέχεια, συμπληρώνοντας πως ο ίδιος εκτιμούσε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, τον Οκτώβριο, όμως πλέον απορεί εάν ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα αφήσει τη χώρα σε τέτοιο καθεστώς. «Θα λιώσουμε», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως στην επικαιρότητα σήμερα έχουμε τα απειλητικά sms υπουργού σε υπουργό και τον Παύλο Πολάκη να απειλεί τον κεντρικό τραπεζίτη.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...