Κόσμος

«Έστησε» ατύχημα για να πάρει αποζημίωση - Τον πρόδωσε η κάμερα

Ο Αλεξάντερ Γκολντίνσκι νόμιζε ότι τα είχε σκεφτεί όλα. Ξέχασε όμως να τσεκάρει αν υπήρχαν κάμερες στον χώρο που προσπάθησε να... στήσει ατύχημα, προκειμένου να πάρει αποζημίωση.

Ο 57χρονος άνδρας από το Νιου Τζέρσεϊ συνελήφθη και κατηγορείται για ασφαλιστική απάτη, καθώς οι κάμερες του κυκλώματος ασφαλείας πρόδωσαν το σχέδιό του.

Ο Γκολντίνσκι βρισκόταν στα γραφεία εταιρείας με την οποία συνεργάζεται, όταν έστησε το κόλπο του. Οταν βρέθηκε μόνος του στην καφετέρια της εταιρείας, έριξε πάγο στο πάτωμα και προσεκτικά... έφαγε μια «στημένη» τούμπα καταλήγοντας φαρδύς- πλατύς στο πάτωμα. Το βίντεο που αποκαλύπτει την απάτη του δόθηκε τώρα στη δημοσιότητα. Ο 57χρονος υπέβαλε αίτημα για αποζημίωση στην ασφάλειά του το φθινόπωρο του 2018, ισχυριζόμενος ότι τραυματίστηκε και χρειάστηκε να πάει σε γιατρό, εξαιτίας του πεσίματος.

https://www.youtube.com/watch?v=7FPhpmBHJUs

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...