ΗΠΑ

Άγρια επίθεση σε δημοσιογράφο κατά την διάρκεια της ομιλίας του Τραμπ - Δείτε το βίντεο

Ένα περιστατικό βίας έλαβε χώρα στο Ελ Πάσο κατά τη διάρκεια ομιλίας του Αμερικανού Προέδρου. Ένας ακροατής επιτέθηκε στους δημοσιογράφους.

Ένας οπαδός του Τραμπ (φορούσε και μπλουζάκι με το σύνθημα Make America Great Again) επιτέθηκε στον κάμεραμαν του BBC την ώρα της ομιλίας του Ντόναλντ Τραμπ και φώναζε «γ@μήστε τα μίντια». Τον έσπρωξε και τον έριξε κάτω αλλά το πιο σοκαριστικό απ’ όλα είναι ότι όταν τον συνέλαβαν ένα μεγάλο μέρος των οπαδών του Τραμπ φώναζαν ρυθμικά: «αφήστε τον! και «το CNN γ@μιέται!».

Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης να ρίχνει επανειλημμένα την κάμερα από τα χέρια του κάμεραμαν, Ron Skeans, πριν τον απομακρύνουν. Ο ανταποκριτής του BBC στην Ουάσινγκτον είπε στους συναδέλφους του ότι ο κάμεραμαν είναι καλά στην υγεία του αλλά η επίθεση ήταν ιδιαίτερα βίαιη. Μάλιστα, ένας παραγωγός του BBC που ήταν παρών είδε ότι ο άνδρας αυτός επιτέθηκε και σε άλλα τηλεοπτικά συνεργεία αλλά η πιο βίαιη επίθεση ήταν αυτή στον κάμεραμαν του BBC.

Δείτε το βίντεο από την επίθεση

https://twitter.com/BBCBlindGazza/status/1095219367191695361

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές