Εκκλησία

Μουσουλμάνος ήθελε να σκοτώσει τον Χριστιανό ξάδερφό του μέχρι που είδε στον ύπνο του τον Ιησού

Ένας Αιγύπτιος μουσουλμάνος σκόπευε να σκοτώσει τον ξάδερφό του για τη μεταστροφή του στον Χριστιανισμό μέχρι που έφτασε στο σημείο να αγκαλιάσει και ο ίδιος σαν άλλος "Σαούλ" τη θρησκεία που κάποτε μισούσε αφού ο Ιησούς του έδωσε ένα ισχυρό μήνυμα σε ένα όνειρο.

Ο Μουσταφά, ένας νέος στην ομολόγησε πως πρόσφατα ταξίδεψε στο Κάιρο με σκοπό να σκοτώσει τον ξάδελφό του, Mohammad, ο οποίος είχε μεταστραφεί από το Ισλάμ στον Χριστιανισμό.

Στην Αίγυπτο, η μεταστροφή από το Ισλάμ στον Χριστιανισμό θεωρείται ως προδοσία της οικογένειας και της κληρονομιάς. Οι χριστιανοί που έχουν κάνει κάτι τέτοιο κινδυνεύουν να χάσουν την οικογένεια, τους φίλους τους και ακόμη και τη ζωή τους.

Αφού βρήκε τον ξάδερφό του σε μια χριστιανική λειτουργία, ο Μουσταφά κρύφτηκε πίσω του και περίμενε να κάνει την κίνησή του. Όμως, καθώς άκουγε τα τραγούδια και τις προσευχές, παρατήρησε ότι οι λέξεις που άκουγε του άρεσαν.

Μετά την Λειτουργία, ο Μουσταφά προσέγγισε τον Μοχάμαντ με δάκρυα στα μάτια του: "Ήρθα από το χωριό της οικογένειάς μας για να κατασκοπεύσω και να δούμε αν πραγματικά έγινες χριστιανός", είπε. "Πρέπει να ενημερώσω την οικογένειά μας για αυτό που είδα, αλλά απλώς δεν μπορώ να το κάνω, νομίζω ότι η επιλογή που έκανες ίσως ήταν σωστή",είπε.

Εκείνο το βράδυ, τα δύο ξαδέλφια πέρασαν ώρες μιλώντας για το Ευαγγέλιο. Εκείνη τη νύχτα, ο Μουσταφα είδε ένα όνειρο. Είδε τον Ιησού στο σταυρό, ο οποίος κοιτάζοντάς τον του είπε: «Έκανα όλα αυτά επειδή σε αγαπώ και θέλω να είσαι ελεύθερος από τις αμαρτίες σου».

Το επόμενο πρωί, δήλωσε στον Mohammed τι είδε στο όνειρό του και ζήτησε από τον ξάδερφό του να προσευχηθεί μαζί του για τη σωτηρία του.

Τον επόμενο μήνα, ο Μουσταφά βαφτίστηκε με τον ξάδερφό του να στέκεται δίπλα του. Δεν έχει πει στην οικογένειά του ότι αυτός και ο Μοχαμεντ είναι τώρα πιστοί του Ιησού και οι δύο άνδρες ζουν σήμερα ως κρυπτοχριστιανοί.

Το περιοδικό Mission Frontiers ανέφερε ότι από τους 600 μουσουλμάνους στο Πακιστάν, το 25% είδε ένα όνειρο που οδήγησε στη μεταστροφή τους.

Ένας πρώην σαμάνος σε ένα χωριό της βορειοδυτικής Κίνας μοιράστηκε σε ένα άλλο άρθρο  τον Ιούλιο ότι είδε τον Χριστό...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...