Και μη χειρότερα! Ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται πως ο Ιησούς ήταν Έλληνας μαθητής του Πυθαγόρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσίευση: 11 Φεβρουαρίου 2019, 4:29 μμ

Αντε πάλι τα ίδια… Ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται ότι ένας Έλληνας θρησκευτικός ιεροκήρυκας ήταν ο πραγματικός «γιος του Θεού». Ο Απολλώνιος ήταν ένας γνωστός θαυματουργός, αλλά εξαλείφθηκε από την ιστορία και γεννήθηκε την ίδια εποχή με τον Ιησού στην Κεντρική Ανατολία, η οποία είναι τώρα μέρος της Τουρκίας
Το ντοκιμαντέρ που ονομάζεται Bible Conspiracies υποστηρίζει πως το εν λόγω πρόσωπο ανέσταινε νεκρούς και μίλησε για πράγματα πέρα ​​από την ανθρώπινη έκταση. Και, σε αντίθεση με τον Ιησού, υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι υπήρχε πράγματι…


Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ της Amazon ο Ιησούς ήταν στην πραγματικότητα Έλληνας φιλόσοφος, ο Απολλώνιος του Τύανα.

Υπάρχουν εντυπωσιακές φυσικές ομοιότητες μεταξύ των δύο και υπάρχουν περισσότερες ενδείξεις ότι ο Απολλώνιος υπήρχε, ισχυρίζεται.

Ο Απολλώνιος γεννήθηκε το 3ο ή 4ο έτος π.Χ. στην Κεντρική Ανατολία.
Η σειρά εξηγεί πώς ο Απόλλωνας απέκτησε εξέχουσα θέση πραγματοποιώντας θαύματα και συσσωρεύοντας οπαδούς – με παρόμοιο τρόπο με τον Ιησού.

‘Έγινε μαθητής του Πυθαγόρα εγκαταλείποντας τη σάρκα, το κρασί και τις γυναίκες. Δεν φορούσε παπούτσια και άφησε τα μαλλιά και τα γένια του να μεγαλώνουν πολύ », αναφέρει το ντοκιμαντέρ.


Συνεχίζει: «Σύντομα έγινε μεταρρυθμιστής και καθόρισε την κατοικία του στο ναό του Ασκληπιού».

Το ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται ότι ο Απολλώνιος μπορεί να ήταν γιος του Θεού: