«Θα σε σφάξω σαν κοτόπουλο»: Οι απειλές της «κόζα νόστρα» του Κορυδαλλού

Δημοσίευση: 15 Φεβρουαρίου 2019, 11:39 πμ | Ανανέωση: Φεβρουάριος 15, 2019 στις 11:47 πμ

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού.


Από τις τηλεφωνικές συνακροάσεις προκύπτει πως ο Αλβανός βαρυποινίτης που κατηγορείται για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έδωσε εντολή να σφάξουν στον συνεργάτη του, Αρμπέρ Μπάκο, κατά άφιξη στις 14 Ιανουαρίου 2019 στο κατάστημα κράτησης Κορυδαλλού.

Οι αστυνομικοί είχαν καταγράψει τον βαρυποινίτη να επιπλήττει έναν από τους δολοφόνους του Μπάκο.

Από την έρευνα της Αντιτρομοκρατικής προέκυψε πως η «κόζα νόστρα» των φυλακών απειλούσε δικηγόρο των Αθηνών. Στη συγκεκριμένη υπόθεση ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης έδωσαν εντολές σε τρία μέλη της οργάνωσης εκτός φυλακών, να αποσπάσουν από το δικηγόρο 3.000 ευρώ, κατόπιν εκβίασης με απειλές για τη ζωή του. Οι δράστες συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.

Η «κόζα νόστρα» εμφανίζεται να απειλεί δικηγόρο ζητώντας του 7.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου φέρεται να απειλούσε τον δικηγόρο πως θα τον σκοτώσει αν δεν δώσει τα χρήματα.Μάλιστα, την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου του τηλεφώνησε μέσα από τη φυλακή και τον απείλησε ότι εάν δεν κάνει αυτό που του λέει «θα σε σφάξω σαν κοτόπουλο». Τελικά, ο γνωστός δικηγόρος αποφάσισε να δώσει 3.000 ευρώ στους συνεργάτες του βαρυποινίτη.


Μάλιστα, οι συνεργοί του πήγαν στο γραφείο του δικηγόρου για να παραλάβουν τα χρήματα.