Σκοπιανό

Εκεί μας οδήγησαν οι εθνομηδενιστές: Σκοπιανοί υψώνουν τη σημαία της «κατεχόμενης Μακεδονίας» - Βρήκαν «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα!


Περίτρανα επιβεβαιώνονται όσοι ήταν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και προειδοποιούσαν για νέο κύμα διακδικήσεων από τους ανιστόρητους Σκοπιανούς εθνικιστές. Στο Μέγαρο Μαξίμου πανηγυρίζουν ενώ οι Σκοπιανοί ανά τον κόσμο κάνουν λόγο για "κατεχόμενη Μακεδονία" και "μακεδονική μειονότητα".

Όταν η ιστορία αλλοιώνεται σε τέτοιο βαθμό είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσουν οι εδαφικές διεκδικήσεις. Οι "γεωγραφικοί προσδιορισμοί" ανοίγουν το δρόμο για μια σειρά προκλήσεων που βασίζονται σε ψεύτικη ιστορία και εξτρεμιστικές θέσεις από τους Σλάβους των Σκοπίων.

Γιατί η κυβέρνηση δεν παίρνει θέση για αυτές τις προκλήσεις; Θα ζητήσει εξηγήσεις από την κυβέρνηση των Σκοπίων;

Oι σλάβοι απόδημοι της ΠΓΔΜ αντικαθιστούν μετά τις συνταγματικές αλλαγές την κρατική σημαία τους με εκείνη που απεικονίζει τον ήλιο της Βεργίνας, και η οποία, όπως ισχυρίζονται, αντιπροσωπεύει τους Σλάβους της «κατεχόμενης Μακεδονίας».

Κάνουν, ήδη, τον γύρο του Διαδικτύου, φωτογραφίες με την υποστολή και ανάρτηση των σημαιών στην κοινότητα των αποδήμων σκοπιανών της Αυστραλίας, τις οποίες ανέβασε στο Facebook το «Παγκόσμιο Μακεδονικό Κογκρέσο».

Οι φωτογραφίες συνοδεύονται από προκλητικότατο κείμενο, στο οποίο γίνεται λόγος για την «κατακτημένη Μακεδονία» και τη «μακεδονική μειονότητα» που υπάρχει σε αυτήν.

«Η “μακεδονική” κοινότητα της Αδελαΐδας και Νότιας Αυστραλίας αντικατέστησε τη σημαία της “Δημοκρατίας της Μακεδονίας” που μας επιβλήθηκε και την αντικατέστησε με τη μακεδονική σημαία, η οποία αντιπροσωπεύει όλο τον λαό της περιοχής της “κατεχόμενης Μακεδονίας”», αναφέρεται στο κείμενο.

Οι Σκοπιανοί ισχυρίζονται πως, «καταδικάζεται η καπήλευση της "Μακεδονίας", καθώς και η εθνοκάθαρση που υπέστη ο "μακεδονικός" λαός. Υψώνουμε τον "μακεδονικό" ήλιο!», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

https://www.facebook.com/WMCAustralia/posts/2048723381913858&width=500

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ