Πολιτική

O Kαμμένος λέει «αντίο» στον Τσίπρα - Νέο λογότυπο για τους ΑΝΕΛ - «Τώρα πιο αποφασισμένοι από ποτέ» - Επιταχύνονται οι εξελίξεις

Ο Πάνος Καμμένος φαίνεται πως λέει αντίο στη συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ με ένα σποτάκι.

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου λογότυπου των ΑΝΕΛ ο κ.Καμμένος δείχνει σημάδια αποχώρησης, αφού στο σποτάκι που συνοδεύει την παρουσίαση του λογότυπου γίνεται λόγος για «κόκκινες γραμμές».

Στο σποτάκι ο εκφωνητής λέει:

«Οι κόκκινες γραμμές είναι η περηφάνια μας. Οι κόκκινες γραμμές τιμούν τους προγόνους μας. Οι κόκκινες γραμμές είναι η ανεξαρτησία και η δύναμή μας. Ανεξάρτητοι Ελληνες. Τώρα πιο αποφασισμένοι από ποτέ. Οι κόκκινες γραμμές γράφουν την ιστορία μας».

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=36&v=UDuM9JBfMkU

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η Κ.Ο. ΤΩΝ ΑΝΕΛ

Η πολυαναμενόμενη μετά τις “πύρινες” καταγγελίες Καμμένου περί “αποστασίας” και “ανένδοτου” συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ τελικά αναβλήθηκε.

Αφορμή ήταν η συνεδρίαση της Βουλής που βρίσκεται σε εξέλιξη για το θέμα των F-16 τραβούσε σε μάκρος. Η εξέλιξη αυτή όμως μπορεί να είναι και “βολική” για τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, ώστε η κρίσιμη συνεδρίαση να γίνει μετά το ραντεβού του με τον Αλέξη Τσίπρα την Παρασκευή.

Άλλωστε η εικόνα που θα έδινε η συνεδρίαση θα έμοιαζε με “σκορποχώρι”: Η Έλενα Κουντουρά έλειπε στο εξωτερικό, ο Βασίλης Κόκκαλης ήταν στην Αχαΐα λέγοντας πως “εγκλωβίστηκε από βλάβη του αυτοκινήτου του” και ο Κώστας Ζουράρις έφυγε, επειδή καθυστερούσε η συνεδρίαση στη Βουλή.

Ο Πάνος Καμμένος είπε πως η συνεδρίαση θα γίνει μετά το ραντεβού του με τον Τσίπρα, που πλέον αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία.

Έτσι αυτό που αναμένεται είναι να ζητήσει από τον πρωθυπουργό την ερχόμενη Παρασκευή είναι η απόσυρση όλων των στελεχών από το κυβερνητικό σχήμα ανεξάρτητα με το εάν κάποιοι επιθυμούν να παραμείνουν στην κυβέρνηση ή όχι. Για παράδειγμα η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να παραμείνει στην θέση της. Το ίδιο ισχύει για τον υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, για την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά αλλά και για τον υφυπουργό Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη. Γρίφος παραμείνει η θέση που τηρεί στα πράγματα ο υφυπουργός Υποδομών Νίκος Μαυραγάνης.

Κάποιοι από αυτούς τους υπουργούς μάλιστα λέγεται ότι έχουν συμφωνήσει να ενταχθούν στον ΣΥΡΙΖΑ πριν τις επόμενες εκλογές καθώς πλέον βρίσκονται πιο κοντά στον Αλέξη Τσίπρα παρά στον υπουργό Άμυνας.

Έτσι παρά τις όποιες προσωπικές συμφωνίες έχει κάνει ο Αλέξης Τσίπρας την Παρασκευή θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην πολιτική διάσωση του κυβερνητικού του εταίρου και στην επίδειξη δύναμης που θα μπορούσε να κάνει αφήνοντας τα στελέχη των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση.

ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ;

Πουλήθηκε από τον Πάνο Καμμένο σε καλή τιμή το κτίριο όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία των ΑΝΕΛ στη λεωφόρο Συγγρού στην Καλλιθέα. Παραμένει όμως άγνωστο ποιος ειναι ο αγοραστής. Φήμες που μιλούν για γνωστό επιχειρηματία δεν επιβεβαιώνονται, χωρίς όμως να αποκλείεται το ενδεχόμενο ο αγοραστής να είναι εταιρεία που να μην παραπέμπει απευθείας στον γνωστό επιχειρηματία.

Το κτίριο κατά ενα μέρος ανήκε στον πατέρα του υπουργού, Ηλία Καμμένο, τον ίδιο, αλλά και την αδελφή του, αναφέρουν τα parapolitika.gr

Μετά από αυτή την εξέλιξη, τα γραφεία του κόμματος θα μεταφερθούν σε άλλο κτίριο και σε άλλη γειτονιά της Αθήνας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...