Αθλητισμός

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τη Μπάγερν στο ΟΑΚΑ με 77-67 - Πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια

Mία νίκη που θα μπορούσε να αποδειχτεί πολύτιμη στην προσπάθειά του για παρουσία στην οκτάδα και τα play off της Euroleague, πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 77-67 της Μπάγερν Μονάχου, για τη 17η αγωνιστική καλύπτοντας και τη διαφορά του ενός πόντου, με την οποία είχαν ηττηθεί στη Γερμανία, στη 2η αγωνιστική (80-79). Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο «έπιασε» την Μπάγερν στο βαθμολογικό πίνακα με 8 νίκες – 9 ήττες, πάνω στη «γραμμή» της 8ης θέσης, με τις Ζαλγκίρις Κάουνας και Μπασκόνια να μένουν με μία νίκη λιγότερη (7-10) μετά τις ήττες τους από Αναντολού Εφές και Ολυμπιακό αντίστοιχα την Τρίτη (8/1).

Ρεκόρ καριέρας στη Euroleague αποτελούν οι 18 πόντοι του Ιωάννη Παπαπέτρου που παράλληλα ισοφάρισε και το ρεκόρ του σε ριμπάουντ (8) στη διοργάνωση.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βράβευσε στο ημίχρονο του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου έναν από τους κορυφαίους σκόρερ που φόρεσαν ποτέ την πράσινη φανέλα, τον Απόστολο Κόντο, στο πλαίσιο των 100 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Τα δεκάλεπτα: 22-11, 43-32, 59-50, 77-67

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ