Εσωτερική Ασφάλεια

EKTAKTO - Έριξαν μολότοφ στο σπίτι της Θεοδώρας Τζάκρη - Διαμαρτυρία για τις Πρέσπες;

Επίθεση στο σπίτι της βουλευτού Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Τζάκρη, σημειώθηκε προ ολίγου, όπως ενημέρωσε ο αν. υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος την ολομέλεια της Βουλής, μετά την επίθεση χθες στο σπίτι του βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αστέριου Καστόρη.

Επίθεση στο σπίτι της βουλευτού Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Τζάκρη, σημειώθηκε προ ολίγου, όπως ενημέρωσε ο αν. υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος την ολομέλεια της Βουλής.

Ο κ. Φάμελλος, αφού καταδίκασε εκ μέρους της κυβέρνησης, απερίφραστα τα γεγονότα, κάλεσε την Νέα Δημοκρατία να πάρει θέση και όλες τις πολιτικές δυνάμεις να προβούν σε δηλώσεις καταδίκης.

Όπως μετέδωσε ο ενημερωτικός ιστότοπος thestival.gr, άγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ στην πίσω πλευρά του σπιτιού της, στα Γιαννιτσά, προκαλώντας σημαντικές φθορές.

Μετά την επίθεση, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Νωρίτερα, το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία έξω από το γραφείο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας, Γιάννη Σηφάκη στην Αριδαία.

Χθες ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε επίθεση εναντίον του σπιτιού του βουλευτή Πιερίας Αστέριου Καστόρη, μετά το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που έγινε στην Κατερίνη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ