Κόσμος

26χρονη πρωταθλήτρια πολεμικών τεχνών «έλιωσε» στις γροθιές ληστή – «Ούρλιαζε για βοήθεια»

Τον δάσκαλό του βρήκε από μια 26χρονη πρωταθλήτρια πολεμικών τεχνών βρήκε ένας ληστής στην Βραζιλία, ο οποίος είδε κι έπαθε μέχρι να τον πάρουν από τα χέρια της.

Ο άντρας αποπειράθηκε να ληστέψει -υπό την απειλή ψεύτικου όπλου- την Πολυάνα Βιάνα, πρωταθλήτρια στα μαχητικά σπορ στην πόλη του Ρίο ντε Τζανέιρο, όμως σύντομα ανακάλυψε ότι έκανε μοιραίο λάθος.

Όπως αναφέρουν μέσα ενημέρωσης από την χώρα της Λατινικής Αμερικής, όταν η αθλήτρια διαπίστωσε ότι το όπλο του ληστή ήταν ψεύτικο, άρχισε να τον χτυπά με αλλεπάλληλες γροθιές και κλωτσιές, ενώ το δράμα του ολοκληρώθηκε με μία από τις ισοπεδωτικές λαβές της 26χρονης.

Μάλιστα, μία φωτογραφία του ληστή μετά την σύλληψή του αποδεικνύει την «περιποίηση» που δέχθηκε από την Βιάνα, ενώ η σχολή της πρωταθλήτριας αναδημοσίευσε με περηφάνια τα αποτελέσματα της επίπονης εκπαίδευσης των μαθητών της.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο άντρας τέθηκε υπό κράτηση με την συνδρομή περαστικών, οι οποίοι αργότερα δήλωσαν πως «ούρλιαζε για βοήθεια και ζητούσε συνεχώς συγγνώμη» από την νεαρή γυναίκα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...