Πολιτική

Χρυσοβελώνη: Δεν έχω διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ, δεν έχουν κινηθεί διαδικασίες

«Δεν μου έχει γνωστοποιηθεί κάποια διαγραφή, όμως πλέον η σχέση δεν είναι αυτή που ήταν, από τη δική μου πλευρά», είπε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ερωτηθείσα για τη σχέση της με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, στην πρωινή εκπομπή του Ant1.

Αιτιολογώντας και υπογραμμίζοντας ότι οι σχέσεις έχουν αλλάξει από δικής της πλευράς, είπε πως «όταν δέχεσαι φραστικές επιθέσεις ή λέγονται ανακρίβειες, η σχέση αυτή τραυματίζεται».

Στο ερώτημα αν έχει διαγραφεί από το κόμμα, απάντησε αρνητικά και σημειώνοντας ότι «δεν έχουν κινηθεί διαδικασίες», τόνισε ότι «η κατάσταση δεν είναι ίδια».

Η υφυπουργός Εσωτερικών, πάντως, είπε πως «αυτό που παίζει για μένα μεγάλο ρόλο είναι να ολοκληρωθούν με ήρεμο τρόπο οι αποψινές διαδικασίες για την ψήφο εμπιστοσύνης που θα λάβει η κυβέρνηση», ενώ κληθείσα να απαντήσει στο αν έχει κάνει επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ για ενδεχόμενη συμμετοχή της στα ψηφοδέλτιά του, αρνήθηκε κατηγορηματικά.

«Σας διαβεβαιώ ότι δεν έχω κάνει την παραμικρή συζήτηση με τον ΣΥΡΙΖΑ για το τι θα γίνει στις εκλογές», δήλωσε σχετικά, διαβεβαιώνοντας επίσης ότι ούτε της έχει «ταχθεί» κάποια θέση σε οποιονδήποτε οργανισμό.

«Έχω δουλειά, έχω γραφείο, έχω επαγγελματική δραστηριότητα», τόνισε, αναφερόμενη στη νομική της δραστηριότητα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...