Κοινωνία

Υπόθεση δολοφονίας Τοπαλούδη: «Κλειδί» το κινητό του Αλβανού - Εδωσε δύο φορές το λάθος PIN

«Κατάλογο» με νέα θύματα ή ανατριχιαστικά βίντεο με αρρωστημένες πράξεις του ελπίζουν να βρουν οι αστυνομικοί

Ανατριχιαστικά ντοκουμέντα και ένοχα μυστικά για όσο το δυνατόν περισσότερο διάστημα φαίνεται πως θέλει να κρατήσει καλά κρυμμένα ο 19χρονος Αλβανός Αλέξανδρος Λ., ο οποίος συνεχίζει να εμπαίζει τις αστυνομικές και τις δικαστικές Αρχές δίνοντάς τους λανθασμένους κωδικούς πρόσβασης του κινητού του.

Ο νεαρός, που κατηγορείται ότι μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη Μανώλη Κ. βίασε και σκότωσε τη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη στα τέλη Νοεμβρίου στη Ρόδο, έχει δώσει ήδη δύο φορές λανθασμένους αριθμούς pin, τόσο στους αστυνομικούς όσο και στην ανακρίτρια, στην οποία παρουσιάστηκε την περασμένη Δευτέρα για να απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού της 19χρονης ΑμεΑ την 1η Δεκεμβρίου.

Ο Αλέξανδρος Λ. έδωσε λανθασμένο κωδικό ανοίγματος του κινητού τηλεφώνου του, όταν του ζητήθηκε από τη δικαστική λειτουργό. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. να ζητήσουν άμεσα από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας, με την οποία έχει σύνδεση ο 19χρονος, να τους γνωστοποιήσει το puk, δηλαδή τον κωδικό ξεκλειδώματος.

Το... κρυφτούλι που παίζει ο νεαρός Αλβανός έχει προκαλέσει αίσθηση στις Αρχές και έχει κάνει το κλίμα κάτι παραπάνω από ηλεκτρισμένο, ανάγοντας την υπόθεση σε ένα άνευ προηγουμένου θρίλερ.

Οι Αρχές θέλουν να διαπιστώσουν αν ο 19χρονος κρύβει ένοχα μυστικά στο κινητό του, αν δηλαδή θέλει να κρατήσει θαμμένη κάποια λίστα με άλλα θύματα ή ανατριχιαστικά βίντεο με αρρωστημένες πράξεις, όπως βιασμοί ή φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου!

Αν αποδειχτεί αυτό, θα επιβεβαιωθούν απόλυτα οι ισχυρισμοί του πατέρα της 21χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο, ο οποίος λίγες ημέρες μετά την άγρια δολοφονία της κόρης του και τον εντοπισμό του πτώματός της στην ακτή Φωκίας Πεύκων Λίνδου είχε μιλήσει για κυκλώματα που εκμεταλλεύονται κορίτσια που πάνε να σπουδάσουν στη Ρόδο. Ο χαροκαμένος πατέρας Γιάννης Τοπαλούδης είχε μιλήσει για κυκλώματα που δρουν στο νησί και εκμεταλλεύονται κοπέλες που φοβούνται να μιλήσουν και να καταγγείλουν τον εφιάλτη που ζουν.

Το σίγουρο είναι ότι το άνοιγμα του κινητού του Αλέξανδρου Λ. θα ξεδιπλώσει πτυχές και στην υπόθεση του βιασμού και της στυγερής δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στο εξοχικό σπίτι του Ροδίτη στους Πεύκους, αλλά και στην υπόθεση βιασμού της 19χρονης ΑμεΑ, για τον οποίο κατηγορείται πάλι ο 19χρονος Αλβανός, μαζί με τον 23χρονο Ρομά Γιώργο Μ.

Επίσης, οι Αρχές εκτιμούν πως θα δώσει σημαντικά στοιχεία και για τον ομαδικό βιασμό της Τοπαλούδη πριν από περίπου έναν χρόνο στη Ρόδο. Μάλιστα, το επόμενο διάστημα θα ταξιδέψει στο νησί των ιπποτών η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για να καταθέσει σχετικά με τον ομαδικό βιασμό της κόρης της από άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα, περίπου έναν χρόνο προτού δολοφονηθεί άγρια.

Αποδεικτικά στοιχεία

Στο μεταξύ, αναφορικά με τον βιασμό της 19χρονης με νοητική υστέρηση, έγινε γνωστό ότι στη δικογραφία της υπόθεσης περιέχονται αποδεικτικά στοιχεία που φανερώνουν την παρουσία τόσο του 19χρονου Αλέξανδρου Λ. όσο και του 23χρονου Ρομά Γιώργου Μ. με το θύμα στην περιοχή του Ευαγγελισμού την ημέρα και την ώρα του βιασμού που υπέδειξε το θύμα. Η ανακρίτρια αναμένεται να καλέσει ακόμα ένα νεαρό άτομο, που ίσως βοηθήσει να ξεθολώσει το τοπίο.

Οι πτυχές της πολύκροτης υπόθεσης, πάντως, δεν έχουν τελειωμό, αφού πληροφορίες θέλουν δύο κοπέλες να καταγγέλλουν ότι υπήρξαν θύματα απόπειρας βιασμού από τον 19χρονο Αλβανό και τον 23χρονοΡομά, χωρίς να καταθέτουν μηνύσεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ