Εσωτερική Ασφάλεια

Υπήρχε οργανωμένο σχέδιο: Προσήγαγαν δυο Τούρκους στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία! - Κουκουλοφόροι βγαίνουν από το κτίριο της Βουλής - Βίντεο


Περίεργα περιστατικά έλαβαν χώρες στο τεράστιο συλλαλητήριο της Κυριακής. Όλοι είδαμε τα επεισόδια, τα οποία είχαν σαν στόχο και σκοπό να διαλύσουν την συγκέντρωση κατά της εκχώρησης της Μακεδονίας.

Παρακρατικοί, κουκουλοφόροι και... κάποιοι ξένοι τα έκαναν γης μαδιάμ. Οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, προκαλούν προβληματισμό, καθώς ανάμεσα στους προσαχθέντες υπήρχαν και δύο Τούρκοι, Κουρδικής καταγωγής!

Για τον έναν από τους δύο Τούρκους κουρδικής καταγωγής, δόθηκε εντολή διοικητής απέλασης από την Ελλάδα.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι οι δύο Τούρκοι καθώς και μία Γερμανίδα που είχαν εντοπιστεί στα Εξάρχεια είχαν αφεθεί ελεύθεροι μαζί με τους υπόλοιπους προσαχθέντες. Ωστόσο, ο ένας από τους δύο Τούρκους, ο 50χρονος Α. Κ. που δεν είναι άγνωστος στην Κρατική Ασφάλεια, δεν αφέθηκε ελεύθερος.

«Είναι ιδιαίτερα δραστήριος και με επαφές σε ακτιβιστικές ομάδες και δραστήριες συλλογικότητες των Εξαρχείων» ανέφερε πηγή της Ασφάλειας.

Ο 50χρονος Τούρκος είχε απασχολήσει, στο παρελθόν, τις ειδικές υπηρεσίες της ΕΛΑΣ με τη δράση του. Είναι αριστεριστής και διαμένει σε καταλήψεις. Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ «είναι άτομο ιδιαίτερα επιθετικό».

Σύχναζε σε στέκια αντιεξουσιαστών και εργαζόταν για να συνεργαστούν «Έλληνες, Άραβες, και Τούρκους στις συλλογικότητες». Ο Τούρκος φέρεται να έχει πάει με 44χρονο Έλληνα, από τον αντιεξουσιαστικό χώρο επίσης, σε εμπόλεμη ζώνη στη Μέση Ανατολή.

Mπορεί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να πρόκειται για άτομα Κουρδικής καταγωγής, όμως είναι γνωστό, πως τέτοια άτομα χρησιμοποιούνται από την ΜΙΤ, με σκοπό να προκαλέσουν το απόλυτο χάος στη χώρα μας!

ΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Η «βροχή» αντικειμένων που ρίφθηκε κατά των αστυνομικών, επί τρεις ώρες, από τις 2.25 μ.μ. ως τις 5.20 μ.μ., σε συνδυασμό με τα άλλα «φονικά μέσα» που χρησιμοποιήθηκαν, όπως και το γεγονός ότι οι επίμονες επιθέσεις από διαφορετικά σημεία κατά του Ναού της Δημοκρατίας, προδίδει, όπως εκτιμάται, οργανωμένο σχέδιο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και στους επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων προκάλεσε αίσθηση το γεγονός ότι οι επιθέσεις που ήταν ταυτόχρονες, εκδηλώνονταν από διαφορετικά σημεία και τα άτομα που συμμετείχαν σε αυτές, δεν απομακρύνονταν, αντιθέτως επανέρχονταν, με νέα «πολεμοφόδια».

Στον κατάλογο των «όπλων» με τα οποία οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων περιλαμβάνονταν πέτρες, σίδερα, μάρμαρα, καδρόνια, αυτοσχέδια καρφιά, φωτοβολίδες ευθείας βολής, εμπρηστικές μολότοφ νέου τύπου φελιζόλ. Επίσης έγινε χρήση εργαλείων, όπως βαριοπούλες και σιδερένιοι λοστοί -και μαζί με αυτά, μπογιά λευκού και κόκκινου χρώματος. Η σφοδρή επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μεγάλου αριθμού ενστόλων και η πρόκληση εκτεταμένων υλικών ζημιών.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ

Ένα βίντεο 50 δευτερολέπτων που δείχνει κουκουλοφόρους να περνούν ανενόχλητοι, λίγο μετά το ξέσπασμα των επεισοδίων, στο χώρο της Βουλής και να βρίσκουν καταφύγιο εκεί που βρίσκονται αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας ποικίλα αρνητικά σχόλια σχετικά με τον ρόλο και την ταυτότητά τους.

Πώς είναι δυνατόν αυτά τα άτομα να μπορούν να βρίσκονται μεταξύ των δυνάμεων των ΜΑΤ οι οποίες εκείνη τη στιγμή πετούσαν εκατοντάδες ληγμένα χημικά στους διαδηλωτές; Και πώς κατάφεραν οι τρεις κουκουλοφόροι να κυκλοφορούν ανενόχλητοι στο προαύλιο της Βουλής; Το βίντεο το οποίο αναρτήθηκε χθες στο facebook από τον χρήστη Νικ Βαν Κονστ έχει συγκεντρώσει ποικίλα σχόλια μεταξύ των χρηστών οι οποίοι ζητούν επιτακτικά αυτό το υλικό να πάει στη Δικαιοσύνη για να εντοπιστούν τα συγκεκριμένα άτομα.

Οι τρεις κουκουλοφόροι -κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν είναι ακροδεξιοί, αντιεξουσιαστές ή αστυνομικοί- φαίνεται σαν να κινούνται άνετα στο προαύλιο της Βουλής και η παρουσία τους δεν μοιάζει να κινητοποιεί τα ένστολα μέλη των δυνάμεων που είναι επιφορτισμένες με την τήρηση της τάξης.

Οι εικόνες από τις κινήσεις των τριών κουκουλοφόρων από τη στιγμή που βγαίνουν από το εσωτερικό της Βουλής, τρέχουν στο περιστύλιο και κατεβαίνουν προς το προαύλιο ανάμεσα σε δυνάμεις των ΜΑΤ, δίπλα στο όχημα της Πυροσβεστικής και κοντά σε ένα λευκό βαν με συμβατικές πινακίδες που είναι σταθμευμένο κοντά στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου δημιουργούν ερωτήματα και καθιστούν επιτακτικές τις απαντήσεις από την Ελληνική Αστυνομία...

Δείτε το βίντεο με τους κουκουλοφόρους μέσα στη Βουλή:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FNickVKonst%2Fvideos%2F10219025541335856%2F&show_text=0&width=560

 

https://www.youtube.com/watch?v=WPceVJC3tlY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...